Corteva introduce un nou bionutrient foliar in Europa - Kinsidro® Grow 

Corteva introduce un nou bionutrient foliar in Europa - Kinsidro® Grow 


Fermierii din Europa vor avea acces la o noua optiune durabila pentru imbunatatirea sanatatii plantelor si a calitatii recoltelor, printr-un acord nou incheiat intre Corteva Agriscience si Pro Farm Technologies, o subsidiara a Marrone Bio Innovations.

Conform acestui acord, Corteva va fi distribuitorul european exclusiv pentru Kinsidro® Grow, un stimulant foliar biologic nou, care furnizeaza nutrienti cheie, ce duc la o vigoare sporita a plantelor.

 

“Corteva Agriscience continua sa aduca pe piata solutii noi si inovatoare, oferind produse de origine naturala care imbunatatesc performanta si rezistenta culturilor si care lucreaza complementar cu solutiile noastre conventionale de produse de protectie a plantelor”, a declarat Susanne Wasson, President, Crop Protection Business Platform, Corteva Agriscience. “Suntem incantati sa colaboram cu Marrone Bio pentru a dezvolta si maximiza optiunile sustenabile care ii ajuta pe fermieri sa indeplineasca exigentele legate de protejarea mediului, aflate intr-o permanenta schimbare, mentinand in acelasi timp culturile productive si sanatoase.”

 

Kisindro Grow este un produs patentat de Pro Farm Technologies, care optimizeaza aportul elementelor nutritive in planta, avand ca rezultat imbunatatirea sanatatii plantelor si a calitatii recoltei. Prin aplicarea foliara in etapa de crestere vegetativa, biostimulantul imbunatateste productivitatea si creste randamentul investitiilor. De asemenea, Kisindro Grow este usor de utilizat si compatibil cu practicile curente ale fermierilor.

 

“Acest acord imbina excelenta in dezvoltarea de solutii biologice durabile pentru plantele de cultura oferite de Marrone Bio cu pozitia de lider pe piata globala a companiei Corteva Agriscience. Lucrand impreuna, vom aduce o tehnologie foliara revolutionara fermierilor europeni care cunosc si au incredere in Corteva”, a declarat Kevin Helash, chief executive officer Marrone Bio Innovations.

 

Colaborarea de fata reprezinta un alt pas important facut de compania Corteva Agriscience pentru extinderea portofoliului global de produse biologice care este dedicat biostimulantilor, biocontrolului si feromonilor cu performante dovedite si demonstrabile. Kisindro Grow va oferi valoare prin ameliorarea culturilor si a randamentului lor potential, in conformitate cu Obiectivele de Durabilitate pentru 2030.

 

Acordul multianual, care va intra in vigoare imediat, este relevant pentru culturile specifice arealului european, cum ar fi: porumb, grau, soia si bumbac.

 

Despre Corteva Agriscience

Corteva Agriscience este o companie globala, eminamente agricola, tranzactionata pe bursa, care ofera fermierilor din intreaga lume cel mai complet portofoliu din industrie - inclusiv un mix echilibrat si divers de seminte, solutii pentru protectia culturilor si solutii digitale axate pe maximizarea productivitatii si cresterea randamentului si profitabilitatii. Avand in portofoliu unele dintre cele mai cunoscute marci din agricultura si o linie de produse si tehnologii de top in industrie, care pot genera cresteri viitoare, compania se angajeaza sa colaboreze cu partile interesate din intreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a imbogati viata celor care produc si a celor care consuma si asigurand progresul generatiilor viitoare.

 

Corteva Agriscience a devenit o companie independenta listata la bursa pe data de 1 iunie 2019, anterior fiind divizia agricola a DowDuPont. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.corteva.ro

 Poti fi interesat si de