O noua editie „D'ale porcului”, cu echipe din patru judete si degustari de produse traditionale
Festivalul-concurs de preparare traditionala 'D'ale porcului' a adus, in premiera, in weekend, in...
Festivalul-concurs de preparare traditionala 'D'ale porcului' a adus, in premiera, in weekend, in...
Echipa „Macelari de Elita”, care va reprezenta pentru prima data Romania la World Butchers’ Chall...
Desfasurata in perioada 19-23 octombrie, la Parc des Expositions, Paris Nord Villepinte, SIAL Par...
Inovatia este mai esentiala ca niciodata pentru a raspunde provocarilor actuale si viitoare cu ca...
Unul dintre cei mai recunoscuti specialisti din industria carnii din Romania a participat in prem...
Conceptul INDAGRA & INDAGRA FOOD 2024 au adus la ROMEXPO peste 42.000 de vizitatori specialisti d...
Cocorico – The All-Natural Chicken Brand, a participat la cel mai mare targ alimentar european, S...
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va organiza, in premiera, in perioada 18-20 ...
Federatia Nationala a Degustatorilor Autorizati din Romania (FNDA) a anuntat organizarea primului...
Stimati colaboratori, va anuntam ca astazi, 05.09.2024, ROMEXPO SA, reprezentata de domnul Ionel ...
Cele mai citite
Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO reprezinta o radiografie a sectorului agro-alimentar din Romania, avand vizibilitate nu doar in Romania, ci si pe piata internationala.
Este o publicatie cu caracter informativ, esentiala pentru orice persoana din mediul de business, specialisti in domeniul agro-alimentar si mass-media.
Pentru detalii, va rugam, contactati departamentul de vanzari la numarul de telefon: 021-450.50.64 sau pe mail la: office@industriacarnii.ro