eMAG lanseaza Freshful, un concept de bacanie online cu livrare rapida

eMAG lanseaza Freshful, un concept de bacanie online cu livrare rapida


eMAG a lansat Freshful by eMAG, un nou hipermarket online cu livrare rapida a produselor alimentare proaspete pentru clientii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Clientii au acces la peste 18.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate si bauturi pana la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Acestia vor putea cumpara inclusiv paine proaspat scoasa din cuptor, cu maia si ingrediente 100% romanesti.

 

Freshful reprezinta o investitie de peste 5 milioane de euro in tehnologie, operatiuni si, in premiera pe piata romaneasca, depozit propriu frigorific.

 

“Ecosistemul creat in ultimii ani si investitiile constante in tehnologie ne fac sa avem incredere ca putem oferi clientilor ce isi doresc cu adevarat – simplitate, rapiditate si confort. Astfel, cu o noua echipa dedicata si beneficiind de expertiza eMAG in tehnologie si operatiuni, Freshful este noul serviciu online care livreaza bunatati si timp liber. Locuitorii din Bucuresti si mare parte din Ilfov vor putea sa-si comande online, in doar cateva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel putin la fel de bine cum si le-ar alege ei, la piata sau din magazin”, mentioneaza Tudor Manea, CEO eMAG.

 

Gama Freshful isi propune sa stranga intr-un singur loc mii de produse proaspete de la producatori locali si fermieri romani, alaturi de o selectie de articole Bio si Eco. De asemenea, clientii pot vedea disponibilitatea stocurilor in timp real.

 

„Locuitorii din Bucuresti si mare parte din Ilfov vor putea sa-si comande online, in doar cateva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel putin la fel de bine cum si le-ar alege ei, la piata sau din magazin”, adauga Tudor Manea.

 

De asemenea, clientii vor putea opta pentru livrare rapida in 2 ore de la plasarea comenzii sau livrare programata pentru urmatoarele zile in intervale incepand cu 30 minute. Totodata, acestia vor vedea in timp real disponibilitatea stocurilor.

Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatura controlata in masini frigorifice pana la usa clientului 7 zile din 7, intre orele 8.00-22.00.

 Poti fi interesat si de