Zimbria a lansat Rezerva de hrana, un concept adaptat tendintelor actuale
Marti, 05 Mai 2020

Marti, 05 Mai 2020
„A fost ideea mea, pentru ca imi plac calatoriile pe munte, offroad-ul, si m-am gandit la alimente cu termen de valabilitate mai mare. Asa ca am facut in stil traditional muschi file, sarat manual, zvantat in afumatoare si prajit in untura la temperatura mica, pana se deshidrateaza, se sterilizeaza si ajunge la textura potrivita. Am mai facut jambon si carnati, sunt ambalate in vid si dureaza sase luni. Sunt produse hranitoare, acest kit este ca o alternativa la o conserva de carne, numai ca include si branzeturi. «Rezerva de hrana» mai contine branza de Covurlui la saramura si branza framantata”, a declarat Marius Verdesi, manager general Zimbria.
“Rezerva de hrana” are 10 kilograme, costa 660 de lei si contine: Jambon de porc in untura – 2 pachete – 1,3 kg / pachet (1 kg carne , 0.300 g untura); Muschi de porc in untura – 2 pachete – 1.3 kg / pachet (1 kg carne , 0.300 g untura); Carnat de porc a lui Ignat in untura – 2 pachete – 1.3 kg / pachet (1 kg carnati , 0.300 g untura); Branza framantata de Covurlui – 2 pachete – 1 kg / pachet; Branza de Covurlui la saramura cca 2 Kg – 1 pachet; Cutie de lemn confectionata manual, reutilizabila.
Zimbria a lansat si un serviciu de livrare la domiciliu, disponibil in Bucuresti si Galati. Consumatorii pot comanda online pe site-ul www.zimbria.ro
Interviul integral cu Marius Verdesi, managerul Zimbria, poate fi citit in editia 70 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
Pentru 2026, este anticipată o scădere de 6,1% a importurilor de carne de vită față de anul prece...
Deși s-a discutat despre o posibilă prelungire, ghidul confirmă în mod definitiv că termene...
"Piaţa agricolă internaţională se află într-o perioadă complexă, deoarece preţurile la cafe...