Zimbria a deschis un magazin in Constanta

Zimbria a deschis un magazin in Constanta


In plin sezon estival, producatorul de preparate din carne Zimbria a deschis un magazin in municipiul Constanta, in incinta City Park Mall.

"Sunt multi clienti de-ai nostri din Bucuresti sau Galati care vin in vacanta, dar si multi constanteni care si-au dorit sa deschidem un magazin in Constanta. Vara, multa lume este concentrata in zona litoralului si am preconizat ca vom avea vanzari bune", ne-a declarat Marius Verdesi, managerul Zimbria.

 

Noul magazin, care a fost inaugurat la 1 august, are o suprafata de aproximativ 20 de metri patrati, iar investitia cu amenajarea spatiului de vanzare s-a ridicat la 60.000 de euro.

 zimbria2

In oferta magazinului se gaseste mare parte din gama de produse din carne si branzeturi Zimbria si cateva sortimente de vin sau produse de bacanie.

 

"In sezonul de vara, oamenii adopta o alimentatie mai usoara. Le oferim delicatesele realizate de noi, precum piept de pui cu lamaie si sofran, piept de curcan cu rozmarin si piper roz, coquelet intreg copt in afumatoare, pastrama de vita Angus, curcan copt la jar cu fistic. Sunt produse light, dar se vand foarte bine si preparatele din carne de porc, produsele clasice, cum sunt file-ul de porc sau muschiuletul", a mai spus Marius Verdesi.

 

Managerul Zimbria ne-a dezvaluit ca are in plan sa deschida un magazin central, de reprezentanta, intr-o locatie premium in Bucuresti, dar si sa dezvolte afacerea in mediul online, prin care sa vanda produse exlusiviste importate in special din Italia.Poti fi interesat si de