Zilele Aberdeen Angus in Romania. Vizite in ferme si licitatii de animale pe 8 si 9 aprilie

Zilele Aberdeen Angus in Romania. Vizite in ferme si licitatii de animale pe 8 si 9 aprilie


Asociatia Aberdeen Angus Romania organizeaza pe 8 si 9 aprilie evenimentul „Zilele Aberdeen Angus in Romania”.

Program evenimente:

- Licitatia ciclului trei de tauri din ferma de selectie Aberdeen Angus o sa aiba loc vineri, 8 aprilie, incepand cu ora 11, in ferma de selectie Aberdeen Angus din localitatea Cibu, judetul Mures. In cadrul evenimentului va avea loc vizitarea fermei si licitarea taurilor de reproductie din rasa Aberdeen Angus aflati in testare. Ferma este localizata la 500 de metri inainte de intrarea in satul Cibu pe partea stanga, comuna Fantanele, judetul Mures. Langa furnalele din centrul comunei Fantanele, sunt indicatoare cu ”Ferma Aberdeen Angus”. Organizatorii recomanda vizitatorilor sa introduca pe GPS - Ferma de selectie Aberdeen Angus.

- Inaugurarea fermei de colectare si licitatia taurinelor Aberdeen Angus destinate ingrasarii o sa aiba loc sambata, 9 aprilie, incepand cu ora 11, in localitatea Fantanele, str. Bordosiu nr.2, judetul Mures. In cadrul evenimentului va avea loc vizitarea fermei si licitarea taurinelor Aberdeen Angus destinate ingrasarii. Langa furnalele din centrul comunei Fantanele, sunt indicatoare cu ”Ferma Aberdeen Angus”. Ferma este localizata pe partea dreapta la iesirea din comuna Fantanele, spre satul Bordosiu. Organizatorii recomanda vizitatorilor sa introduca pe GPS - Ferma de colectare Aberdeen Angus.

- Vizita fermei cu lant integrat Black Angus Farm are loc sambata, 9 aprilie, incepand cu ora 16, in localitatea Magherani, nr. 470A, iesirea catre Silea Nirajului.

 

Asociatia Aberdeen Angus Romania este singura asociatie din tara acreditata pentru conducerea Registrului Genealogic la rasa Aberdeen Angus si prima asociatie din tara acreditata pentru Controlul Oficial al Performantelor pentru productia de carne.

 

Asociatia are in prezent peste 1300 de membri din toate judetele tarii care detin peste 85.000 de taurine din rasa Aberdeen Angus.Poti fi interesat si de