Webomatic lanseaza la IFFA cea mai mica masina de ambalare prin termoformare

Webomatic lanseaza la IFFA cea mai mica masina de ambalare prin termoformare


Producatorul german de utilaje pentru ambalarea in vid Webomatic deschide o noua directie de ambalare individuala a carnii proaspete sau a produselor pe baza de carne tocata la scara mica sau medie.

Cea mai mica masina de ambalare prin termoformare ML-C 2600, disponibila pentru dezvoltarea fabricilor artizanale si pentru supermarketuri, va fi expusa la standul companiei din cadrul IFFA 2019.

 

Pe langa aceasta masina noua, Webomatic va mai prezenta masina de termoformare industriala ML-C 5600, care poate fi utilizata pentru a personaliza ambalajele cu lungimi de pana la 600 mm si pentru a le realiza la o viteza maxima. In plus, Webomatic va arata concepte generale pentru fiabilitatea procesului, eficienta resurselor si trasabilitate disponibile pentru sisteme de inchidere automata a tavilor, ca pachetele skin si MAP pe un set, care au fost premiate in 2018, si sistemele Webomatic SCC pentru toate serverele Webomatic automate pentru tavi.

 

„De 61 de ani, Webomatic ofera clientilor solutii de ambalare in vid si a facut posibil ca producatorii de preparate din carne sa realizeze specialitati regionale pentru pietele internationale. La IFFA 2019 din Frankfurt, compania noastra arata ce face cel mai bine: masini de ambalare in vid pentru fiecare aplicatie╦«, explica Nathalie Bonk-Kleinschmidt, Marketing Manager Webomatic.Poti fi interesat si de