Utilia Food Systems promoveaza echipamente industriale de procesare a carnii la CARNEXPO Grill 2021

Utilia Food Systems promoveaza echipamente industriale de procesare a carnii la CARNEXPO Grill 2021


Utilia Food Systems, furnizor de utilaje si echipamente pentru industria carnii, se afla pe lista participantilor la CARNEXPO Grill, organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club, din Alba Iulia.

Utilia Food Systems va fi expozant la sectiunea dedicata traderilor de utilaje si echipamente – Tech Day.

 

Activitatile conexe ale firmei se bazeaza pe distributia de aditivi si condimente, materii prime si produse finite, procesarea carnii si reconditionarea utilajelor.

 

“Scopul nostru este acela de a deveni principalul furnizor de echipamente, condimente si materii prime pentru piata de convenience food si ready-meal din Romania. Suntem intr-o continua dezvoltare, de aceea lucram la dezvoltarea unei noi hale destinate depozitarii si reconditionarii aparatelor second-hand”, transmit reprezentantii companiei.

 

Tech Day, sau Ziua Tehnologiei, este o noua componenta a CARNEXPO Grill de anul acesta si isi propune sa reuneasca cei mai cunoscuti furnizori de echipamente si utilaje destinate industriei alimentare, si reprezentanti ai producatorilor de condimente si ingrediente. Tech Day este o solutie viabila pentru furnizori de a interactiona cu specialistii din industria carnii, HoReCa si chiar retail.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de