Trieurodata, primul partener VPP ABB pentru robotica din Romania

Trieurodata, primul partener VPP ABB pentru robotica din Romania


Trieurodata, integrator de solutii de automatizare a proceselor tehnologice, cu experienta de peste 15 ani pe piata din Romania, anunta recunoasterea ca Value Provider Program (VPP) in Robotica de catre ABB, lider tehnologic in domeniu.

VPP este un program global pentru parteneri al carui obiectiv este de a oferi siguranta clientilor ca integratorii si companiile VPP ofera servicii care reflecta nivelul de varf al calitatii ABB.

 

"Ne mandrim ca suntem prima companie din Romania recunoscuta ca VPP ABB pentru automatizari cu roboti”, a declarat Romeo Turleanu, CEO si fondator Trieurodata. "Acest parteneriat cu ABB este pentru noi o recunoastere a excelentei echipei de Robotica dar si a activitatii intregii companii, pentru ca vorbim de proiecte complexe in care sunt implicate si echipele de proiectare, automatizari, software. Este rezultatul colaborarii de succes a doua companii tehnologice cu scopul de a oferi clientilor lor solutii mai bune pentru afacerile lor prin expertiza comuna si cele mai avansate tehnologii de automatizare. Solutiile de ultima generatie sunt esentiale in activitatea noastra de integrator de sisteme de automatizare iar parteneriatul cu ABB ne ofera noua accesul direct la resursele si expertiza ABB si clientilor nostri inca un motiv pentru a le sustine increderea acordata. Proiectele noastre de automatizari cu roboti au o adresabilitate larga, practic marea parte a proceselor pot fi automatizate, echipa noastra de Robotica avand in portofoliu proiecte de paletizare, alimentare CNC, manipulare (pick & place) etc. Robotii ABB pot gestiona orice aplicatie robotica, avand si o gama larga de optiuni de sarcina utila si de acoperire”.

ic (1)_5

“Colaborarea cu Trieurodata a inceput in urma cu 3 ani si a fost o calatorie cu multe provocari si eforturi depuse de ambii parteneri”, a transmis Dorina Bozga, Channel Partner Manager Robotics & Discrete Automation ABB. "Ne-am bazat pe incredere, transparenta, integritate, pe deschiderea spre inovatii si o colaborare foarte buna cu colegii Trieurodata de la departamentul tehnic si comercial. Acest parteneriat a avut ca scop principal dezvoltarea unor proiecte care sa aduca plus valoare si beneficii pe termen lung clientilor, satisfactia acestora fiind obiectivul partenerul nostru.  In acest sens uram mult succes Trieurodata -  ABB Value Provider - Robotics”.

 

Divizia de robotica ABB este pe locul 2 la nivel global, si ocupa un important loc 1 in robotica pe puternica piata chineza.

ic (3)

Despre ABB VPP (VALUE PROVIDER)

Programul ABB Value Provider este un program global ABB pentru parteneri. 

Programul de autorizare este o procedura prin care ABB garanteaza ca serviciile pe care clientul le primeste de la furnizorii VPP ABB sunt la acelasi nivel cu calitatea produselor ABB, atat global, cat si local. Odata autorizati ca VPP, partenerii ABB au cunostinte aprofundate despre pietele locale si sunt familiarizati cu produsele si procesele definite ABB.

 

Beneficiile clientilor

Clientii stiu ca furnizorii de valoare ABB au investit timp si resurse pentru a deveni mai informati despre produsele, instrumentele si procesele ABB. Prin urmare, ei sunt mai potriviti sa ofere sfaturi despre modul in care produsele lor sunt aplicate in mediul utilizatorului final.

Clientii stiu ca ABB VPP au acces la cele mai recente instrumente si resurse ABB, inclusiv actualizari de produse, note de service, produse noi etc.

Cu aceste avantaje, sustinute de cunostintele lor imbunatatite despre produse si procese, furnizorii de valoare ABB pot aborda cele mai presante provocari de productie ale clientilor lor in cel mai bine informat mod.

 

Despre TRIEURODATA

CLIENTII NOSTRI, MEREU PE PRIMUL PLAN
In 2005, Trieurodata a fost fondata pentru a oferi valoare mai mare afacerilor clientilor prin solutii de automatizari ale proceselor. 


De la solutii de identificare automata si marcare la solutii inovatoare de Robotica sau software customizat, de mai bine de 15 ani, ajutam clientii sa isi maximizeze productivitatea si sa ramana astfel competivi intr-o piata in continua evolutie.


In acest timp, tehnologia si afacerea noastra au evoluat. Trieurodata a crescut considerabil, atat ca echipa cat si ca numar de solutii oferite pentru clienti din industrii variate. Cu toate acestea, abordarea noastra centrata pe client a ramas o constanta a felului nostru de a face afaceri.

 

Am dezvoltat in timp echipa pentru a oferi solutii complete clientilor nostri. Avem echipe specializate de ingineri pentru interventii si mentenanta, echipa de proiectare si automatizari robotice dar si specialisti in software industrial. In acest fel, oferim mai mult decat un echipament, o solutie completa de automatizare, integrata in linia dvs., care sa va creasca eficienta in cel mai scurt timp si cu cat mai putine batai de cap. Dispunem si de un depozit de 2,500 mp pentru a pastra echipamente, piese de schimb si consumabile si a le putea livra atunci cand aveti nevoie.



Poti fi interesat si de