Transavia este si anul acesta gazda evenimentului CARNEXPO Grill

Transavia este si anul acesta gazda evenimentului CARNEXPO Grill


Dupa o prima editie de succes in 2020, la care au participat peste 200 de specialisti si au fost selectate cele mai bune produse si preparate din carne din Romania, organizatorii CARNEXPO Grill pregatesc o noua editie de top.

In perioada 10-11 iunie 2021, Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din Romania, detinut de grupul Transavia, este pentru a doua oara gazda perfecta a evenimentului CARNEXPO Grill.

 

Theodora Golf Club este un resort ultra modern infiintat in anul 2017, cu o suprafata de peste 60 ha, in care Ioan Popa, presedintele Transavia & Theodora Golf Club, a investit 15 milioane de euro. Complexul este situat in inima Transilvaniei, in Teleac, la doar 4 km de Alba Iulia.

 

Locatia detine 84 de camere duble in 14 vile individuale, un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri in interior si 100 locuri pe terasa, ce ofera turistilor si publicului larg un meniu international, cu preparate proaspete, din surse locale si bauturi rafinate.

 

Transavia, unul dintre cele mai solide business-uri de familie autohtone, celebreaza anul acesta 30 de ani de activitate pe piata romaneasca si internationala, timp in care a devenit liderul local al categoriei de carne de pui. Companie cu capital 100% romanesc, Transavia opereaza sustenabil un model de business integrat vertical, pentru a oferi cel mai inalt standard de alimentatie consumatorilor romani si de pretutindeni.

 

Deschiderea permanenta spre inovatie in business a contribuit la succesul de care Transavia se bucura astazi, clasandu-se in topul celor mai valoroase companii din Romania. Unul dintre cei mai mari angajatori romani, in prezent Transavia are peste 2.400 de angajati, care activeaza preponderent in cele 29 ferme de crestere a pasarilor si 4 ferme de productie vegetala, o fabrica de nutreturi combinate, 3 abatoare de ultima generatie si o fabrica de procesare a carnii.

 

Fermele Transavia sunt localizate in 8 judete din Romania, unde anual se produc peste 100.000 de tone de carne de pui. Produsele companiei sunt expresia celor mai inalte standarde de calitate si sunt prezente in majoritatea lanturilor de retail modern prin brand-urile Fragedo, Libertan si Papane. Peste 25% la suta din productia anuala a companiei merge catre export, in mai multe state europene, precum Marea Britanie, Irlanda, Franta, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania si Croatia, dar si pe continentul african, zona Marii Mediterane sau CSI.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill şi lansarea produselor de tip BBQ, care doreşte sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard şi sa reuneasca specialiştii din industria agroalimentara, HoReCa şi retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte uşor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona.

Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de