Toyota introduce modalitatea de configurare si comanda online a stivuitoarelor

Toyota introduce modalitatea de configurare si comanda online a stivuitoarelor


Pentru prima data in industrie, stivuitoarele pot fi configurate direct de catre cumparator si comandate din doar cateva click-uri.

Toyota introduce noua metoda prin care puteti achizitiona stivuitoare electrice online. Proiectului “Build your truck” ofera posibilitatea configurarii si achizitiei de stivuitoare marca Toyota, direct din magazinul online al companiei.

 

“Build your truck” ofera:

- Un ghid care va ajuta sa identificati modelul de care aveti nevoie

- Un configurator cu cele mai comune optiuni pentru a putea adauga dotarile care va sunt necesare pe stivuitor

- Vizualizare 3D a modelului configurat, atat din exterior, cat si din interior

- Optiunea de a salva o configuratie si de a reveni asupra ei mai tarziu, precum si optiunea de a trimite configuratia printr-un link colegilor din organizatie.

 

toyota 2

 

De ce sa alegi un stivuitor marca Toyota?

Intreaga familie de Stivuitoare Toyota are ca standard elementul SAS. Sistemul de stabilitate activa Toyota - SAS este un standard prevazut pentru fiecare stivuitor Toyota. Dupa 22 de ani, ramane inca singurul de acest fel, contribuind activ la siguranta locului de munca, protejandu-va operatorii, marfurile si stivuitoarele, reducand in acelasi timp costurile operationale.

 

Cum iti dai seama de un stivuitor daca e bun? De unde stii care model se potriveste aplicatiei pentru care il folosesti si care va rezista utilizarii pe termen lung? Si cum poti obtine cel mai bun raport calitate-pret posibil?

 

Ghidul online pus la dispozitie pe site-ul companiei te va ajuta sa alegi modelul potrivit aplicatiei. Toyota te ajuta sa identifici intrebarile relevante la care trebuie sa raspunzi si factorii pe care trebuie sa ii iei in considerare inainte de achizitie. Sub fiecare intrebare, exista o lista de verificare cu aspecte pe care trebuie sa le stii inainte de a cumpara un stivuitor:

- Ce tip de sarcina trebuie transportata/stivuita?

- Cat de mult va fi folosit stivuitorul?

- In ce mediu va trebui sa lucreze stivuitorul (interior, exterior, ambele)?

- Ce fel de spatiu de manevra va avea?

- Ce dotari ar fi apreciate de catre operator?

 

Identifica modelul de care ai nevoie, configureaza-l cu dotarile pe care le vrei si comanda-l online, simplu si rapid! Incepe de aici: www.toyota-forklifts.roPoti fi interesat si de