Testo devine Partener Silver al CARNEXPO Grill 2021

Testo, cel mai mare producator din domeniul tehnologiei de masurare, este Partener Silver al evenimentului CARNEXPO Grill de anul acesta.

Compania va prezenta o serie de data loggere cu USB optimizate pentru diferite domenii de utilizare.

 

Cu peste 100.000 de clienti din sectorul alimentar in intreaga lume, Testo este lider mondial in domeniul tehnologiei de masurare portabila si stationara.

 

Testo are sediul central in Germania si filiala proprie in Romania, la Cluj-Napoca si furnizeaza anual peste 17.000 de instrumente de masura pentru sectorul alimentar si ofera nu mai putin de 20.000 de etalonari pentru tehnologii de masurare destinate acestui sector. Instrumentele de masurare a sigurantei alimentare de la Testo sunt certificate HACCP, iar portofoliul firmei acopera toate stadiile unui lant de frig. De la termometrul pentru receptia marfurilor la data loggerul pentru transport sau depozitare, sau de la ferma la furculita.

 

“Data logger-ele Testo implinesc 25 de ani de la lansare, motiv pentru care vrem sa prezentam in cadrul CARNEXPO Grill 2021 care sunt beneficiile folosirii unui astfel de instrument in industria alimentara. V-am facut curiosi? Atunci nu uitati sa ne vizitati la stand. Avem si alte surprize pregatite pentru voi”, a transmis Horatiu Basa, director general Testo Romania.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de