TITAN Containers promoveaza la CARNEXPO Grill solutii inovatoare pentru depozitarea la rece

TITAN Containers promoveaza la CARNEXPO Grill solutii inovatoare pentru depozitarea la rece


Filiala din Romania a firmei daneze TITAN Containers A/S, cel mai mare furnizor independent de containere din Europa, devine partener al CARNEXPO Grill 2021.

Compania promoveaza in cadrul evenimentului gama ArcticStore, containere frigorifice destinate depozitarii la temperatura controlata.

 

TITAN este lider de piata in furnizarea de solutii mobile de depozitare la rece, atat in Europa cat si in Oceania. Firma detine peste 4.000 de containere frigorifice de diferite dimensiuni. ArcticStores exista pe toate continentele, inclusiv in Antarctica. Superstores au fost instalate pe 6 continente.

 

TITAN a adaptat containerele frigorifice standard inca de la inceputul anilor ’90, identificand nevoia clientilor de a avea containere frigorifice de depozitare mai sofisticate si potrivite afacerii lor.

 

TITAN Containers A/S a deschis, in urma cu 16 ani, in Portul Constanta activitati comerciale si de servicii in legatura cu utilizarea containerelor de transport pentru marfa. In decembrie 2003, firma daneza a infiintat, impreuna cu parteneri romani, societatea mixta TITAN Containers Romania.

 

Scopul principal al activitatii societatii este acela de a asigura clientilor romani si straini care opereaza in/din Portul Constanta, si nu numai acestora, livrari prompte de containere si servicii aferente acestora, furnizand de o maniera profesionista noi tipuri de servicii legate de utilizarea containerelor si care in prezent sunt mai putin cunoscute in Romania. In acest sens, pe langa activitatea comerciala de baza (respectiv, vanzare si inchiriere de containere noi sau folosite), firma TITAN Containers Romania s-a concentrat si pe activitati specifice menite a stimula cererea locala in domeniul utilizarii containerelor cu temperatura controlata, precum si pe crearea unei capacitati proprii de transport a containerelor.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de