TECH DAY a atras furnizori de top din sectorul de carne si HoReCa

TECH DAY a atras furnizori de top din sectorul de carne si HoReCa


Editia din 2021 a CARNEXPO Grill va avea o substantiala componenta tehnologica. O suprafata de expunere dubla, in comparatie cu prima editie a evenimentului de la Theodora Golf Club, va fi organizata intr-un mod optim pentru a gazdui in cele mai bune conditii noile game de echipamente destinate industriei carnii si sectoarelor de HoReCa si retail.

Dintre companiile care s-au mai inscris la eveniment mentionam: Pentapac, Bilancia, Aqua D&P Technologies, AB Frigo Consult Tehnic, Quality Pack, Meat Technic Service, Horeco, RIA DO, Imark Sistem, Snick Ambalaje, Utilia Food Systems, Testo, Emerson Technik, Frigoterm Expert.

 

TECH DAY este  modalitatea prin care echipa CARNEXPO Grill subliniaza importanta solutiilor tehnologice complete pentru industria carnii printr-o serie de demonstratii ce vor oferi participantilor un preview al produselor inovatoare ce se lasa inca asteptate pe piata din Romania.

 

Dedicam astfel o zi pentru a scoate in evidenta importanta automatizarii proceselor si invitam participantii sa dezbata impreuna cu gazdele evenimentului - Eugen CAPRA, Dorinel NICULAE si speakerii invitati de acestia: CARE SUNT  SOLUTIILE TEHNOLOGICE SI DE CE ELE REPREZINTA VIITORUL?   

 

Vom actualiza periodic lista cu furnizorii de solutii pentru industria alimentara si cea a carnii, in mod special, care vor confirma prezenta la CARNEXPO Grill.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de