Subway analizeaza o posibila vanzare a companiei, evaluata la peste 10 miliarde de dolari

Subway analizeaza o posibila vanzare a companiei, evaluata la peste 10 miliarde de dolari


Lantul american de restaurante fast-food Subway analizeaza o posibila vanzare a afacerilor sale, a declarat pentru Reuters o sursa din interiorul companiei.

Aceasta tranzactie ar putea sa evalueze compania la peste 10 miliarde de dolari, a informat anterior Wall Street Journal. Procesul de vanzare, care deocamdata este intr-o faza incipienta, ar urma sa atraga oferte de la alte companii precum si de la fondurile de tip private-equity, sustine Wall Street Journal, care adauga insa ca nu exista nicio certitudine ca se va ajunge la un acord.

 

"In calitate de companie privata, nu dorim sa facem comentarii cu privire la structura actionariatului sau planurile de afaceri", a precizat un purtator de cuvant de la Subway.

 

In 2021 au mai aparut informatii in media ca Subway se pregateste de o vanzare, insa compania a dezmintit aceste informatii.

 

Subway este unul dintre cele mai mari nume in sectorul fast-food, cu mai mult de 37.000 de restaurante in peste 100 de tari, inclusiv in Romania. Compania americana, renumita pentru sandwich-urile sale, este detinuta de cele doua familii fondatoare de peste cinci decenii.

 

In Romania, Subway are 38 de restaurante, dintre care 16 sunt in Bucuresti.Poti fi interesat si de