Sub Cetate – un nou restaurant marca Sergiana, in Rasnov
Marti, 21 August 2018

Marti, 21 August 2018
Sub Cetate ofera o gama larga de preparate din bucataria ardeleneasca, bunataturi facute la gratar, la ceaun si la cuptor.
„Drajilor, cu drag va primim ?i va omenim de-acu’ ?i in Ra?nov! ?i-i musai sa ?ti?i ca Sub Cetate – a?a i-am zis locantei - ii loc de pe Calea Sergianei, a?a ca ?-aci tot Bunata?uri i?i gasi. Plita-i vesela, cuptoru’ duduie, pufne?te ?i mandru dogore?te, iara ceaunu-i in forfota ?i da sa plece de pe pirostrii ca s-ajunga primu’ la masa dumnivoastra” – este invitatia lansata de reprezentantii noului restaurant.
Grupul Sergiana detine propria fabrica de furaje, ferme de crestere a suinelor si bovinelor, abator, fabrica de procesare a preparatelor din carne, propria retea de magazine si restaurante. In 2017, grupul a avut afaceri de 159 milioane de lei.
Aceasta initiativa are ca scop stimularea economiilor locale si promovarea dezvoltarii durabile a...
"Acest acord - echilibrat, echitabil ÅŸi realist - deschide un nou capitol în relaÅ£iile come...
În schimb, producÅ£ia de carne de pasăre a crescut cu 9,4%, până la 791.000 de tone. ...