Spatiile de expozitie din Frankfurt se redeschid. Se iau masuri stricte de siguranta

Spatiile de expozitie din Frankfurt se redeschid. Se iau masuri stricte de siguranta


Targuri comerciale, congrese si conventii cu peste 100 de persoane pot avea loc din nou la Frankfurt, cu respectarea unor masuri stricte de siguranta.

Messe Frankfurt priveste cu incredere spre viitor. „Desi este inca imposibil sa prognozam ce se va intampla cu reglementarile in ceea ce priveste calatoriile, de exemplu, suntem foarte incantati de faptul ca targul de carte din Frankfurt din 2020 poate avea loc. Credem ca aceasta decizie stabileste un precedent pentru industria evenimentelor si pentru economie in ansamblu”, a spus Wolfgang Marzin, presedinte si director executiv al Messe Frankfurt.

 

Consiliul executiv Messe Frankfurt a precizat ca prioritatea sa este asigurarea sanatatii si securitatii tuturor angajatilor, expozantilor si vizitatorilor. Cu o suprafata de aprox. 600.000 de metri patrati - echivalentul a 84 de terenuri de fotbal - terenurile expozitionale de la Frankfurt ofera spatiul necesar pentru a gazdui un numar mare de oameni, mentinand totodata distanta fizica necesara. Nu doar targurile si congresele atrag persoanele interesate sa faca afaceri, dar evenimentele beneficiaza si de participarea profesionala si proactiva a vizitatorilor. Mai mult, sistemul professional de management al igienei de la Messe Frankfurt se bazeaza pe recomandari medicale de specialitate, iar salile de expozitie spatioase si cu tavan inalt sunt incarcate cu volume mari de aer curat. Aerul din aceste sali poate fi inlocuit complet cu aer curat chiar si de cinci ori pe ora.

 

Masurile de siguranta includ, de asemenea, furnizarea de echipamente de protectie, cum ar fi masti si dezinfectanti, precum si asigurarea disponibilitatii de ingrijiri medicale si consultanta medicala de specialitate. Cladirile vor fi acum curatate si mai des, in timp ce angajatii, gazdele si gazdele, operatorii de ascensoare, personalul de servicii si catering vor primi instruire speciala.

 

„Targurile comerciale sunt platforme de marketing si comunicare pentru industrie si comert. Noi contracte in valoare de multe miliarde de euro sunt incheiate aici, cunoasterea este impartasita aici, iar activitatea economica in statul nostru este stimulata aici. Aceasta este exact ceea ce avem nevoie in criza coronavirus”, a declarat ministrul presedinte al Hesse, Volker Bouffier.

 

„Spatiile noastre de expozitie reprezinta cartea de apel a orasului nostru din toate punctele de vedere, iar cand evenimentele - cum ar fi traditionalul nostru targ de carte din Frankfurt - se reiau in curand, vor creste vanzarile pentru hoteluri, restaurante, baruri, companii de taxi si multe alte afaceri. Toate aceste activitati genereaza venituri fiscale si - si mai important - protejeaza un numar mare de locuri de munca", a spus Peter Feldmann, primarul orasului Frankfurt am Main.

 

Toti participantii la eveniment vor fi supusi unui proces strict de inregistrare, iar numarul de vizitatori va fi limitat. Biletele vor fi emise pentru anumite date si vor folosi intervale orare specifice pentru admitere. Pentru a evita adaugarea unor sarcini suplimentare pe transportul public local, vizitatorii vor fi incurajati sa calatoreasca la eveniment cu masina, fiind disponibile servicii de parcare si naveta extinse. Contactul strans va fi limitat in continuare datorita controalelor de acces fara contact, biletelor de acces electronice si platii electronice. Cladirile din salile expozitionale vor fi largite si vor fi implementate sisteme de calatorie unice pentru a facilita respectarea reglementarilor de distantare sociala. 

 

Situatia continua sa fie volatila si nu este posibila prognozarea cu exactitate a viitorului, astfel incat Messe Frankfurt este pregatita sa lucreze strans cu autoritatile pentru a institui masuri suplimentare, cum ar fi verificarea temperaturii la intrari, care ar putea deveni necesar. Aceasta decizie bine intemeiata de organizare de targuri si congrese pe spatiile expozitionale ale Messe Frankfurt trimite un semnal promitator pentru viitoarele intalniri de afaceri directe si ofera  oportunitati de a experimenta personal produsele.Poti fi interesat si de