Solutiile Markem-Imaje sunt create pentru aplicatii de marcare impecabile, la orice viteza si in medii de productie dificile (P)

Solutiile Markem-Imaje sunt create pentru aplicatii de marcare impecabile, la orice viteza si in medii de productie dificile (P)


Pentru o industrie in continua miscare, cum este cea alimentara, in care marcajele de calitate, robustetea, conformitatea cu normele legale sunt cerinte de baza, propunem o gama deosebit de vasta de echipamente industriale de marcare, adaptabile in totalitate celor mai diverse aplicatii care pot aparea.

De la carne proaspata pana la fructe, de la mezeluri, pana la bauturi, de la alimente deshidratate sau produse lactate, pana la biscuiti sau ciocolata, echipamentele de marcare de la Markem-Imaje sunt solutia ideala pentru marcarea datei de productie / expirare, a numerelor de lot, a ingredientelor, a logo-urilor sau codurilor de bare.

 

Indiferent de tehnologia utilizata (CIJ, TTO, TIJ, laser, LC Piezo), aceste echipamente pot marca fara probleme atat pe ambalaje flexibile, pe plastic, carton, sticla, metal sau chiar direct pe produs.

 

Cu peste 10 ani de expertiza in domeniu si experienta in instalarea de echipamente de marcare in fluxuri de productie existente, IMARK SISTEM este reprezentant unic in Romania al Markem-Imaje. Suntem partenerul ideal pentru orice nevoie de marcare, de la consultanta tehnica pre-vanzare, pana la asistenta tehnica, interventii, service si mentenanta post-vanzare.

 

Avantaje:

-         Marcaje de inalta performanta, cu acuratete deosebita si contrast ridicat;

-         Cerneluri / riboane disponibile intr-o varietate mare de culori, special concepute pentru aplicatii cat se poate de diverse;

-         Marcajele de calitate pot fi obtinute si la viteze mari de lucru;

-         Fiabilitate mare si flexibilitate crescuta;

-         Cea mai buna metoda de marcare a codurilor de bare necesare atat pentru promovarea produsului, cat si pentru realizarea trasabiltatii acestuia;

-         Ofera posibilitatea marcarii de coduri promotionale, unice;

-         Sisteme Mark & Read pentru verificarea codurilor marcate, ceea ce are ca efect evitarea introducerii pe piata a produselor fara marcaj sau cu marcaj eronat.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: telefon: 021.255.71.74 / fax: 021.255.71.75 / e-mail: office@imarke.ro / web: www.imarke.ro.

 Poti fi interesat si de