Solutii smart de procesare a carnii, de la Imark Sistem

Solutii smart de procesare a carnii, de la Imark Sistem


Industria de procesare a carnii din Romania este expresia vie a unui mod de viata unic si a unor traditii culturale indelungate.

Gama sortimentala cuprinde produse obtinute dintr-o varietate mare de tipuri de carne: de porc, vita, pasare, oaie, vanat… si nu numai, care respecta gusturile romanilor si contribuie la pastrarea specificului national.

 

Ca un sector matur si sustenabil, industria de procesare a carnii face fata fara probleme atat cerintelor din ce in ce mai drastice de siguranta alimentara, cat si solicitarilor din ce in ce mai diverse ale consumatorilor pentru produse de calitate superioara.

 

Pornind de la aceste aspecte, Imark Sistem va prezinta o gama deosebit de variata de echipamente de procesare a carnii, care pot fi folosite fara probleme atat stand-alone, cat si integrate in linii de productie deja existente. Create pornind de la respectarea stricta a standardelor de igiena, aceste echipamente sunt produse din otel inoxidabil si acopera intreaga o gama foarte larga de operatiuni care se realizeaza in mod frecvent in industria procesarii carnii:

 

imark 2

 

- Echipamente de tocat

- Mixere cu palete

- Tumblere cu vacuum

- Tocatoare pentru blocuri congelate

- Ghilotine taiere capete peste

- Centrifuge de curatare

- Echipamente de curatare a produselor de carne crud uscate

- Tancuri de fierbere

- Tancuri pentru pregatit carnati

- Auxiliare (carucioare / suporti pentru afumare, fierastraie, carucioare navete, mese dezosare, mese de lucru etc)… si nu numai.

 

imark 3

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: telefon: 021.255.71.74 / fax: 021.255.71.75 / e-mail: office@imarke.ro / web: www.imarke.ro.

 Poti fi interesat si de