Solutii complete de AUTOMATIZARE si ROBOTIZARE a liniilor de productie

Solutii complete de AUTOMATIZARE si ROBOTIZARE a liniilor de productie


Ca tendinte complexe in orice domeniu de activitate, automatizarea industriala si robotizarea liniilor de productie au ca efect cresterea semnificativa atat a eficientei, cat si a productivitatii fabricilor.

Mai mult, pandemia Covid a avut un rol in cresterea deschiderii spre solutiile de automatizare, prin impunerea a numeroase restrictii de distantare fizica, de contact cat mai redus cu produsele, de siguranta a productiei si angajatilor in general, prin nevoia de adaptabilitate rapida la cererile fluctuante.

 

Aplicatii:

 

imark 2_1

 

Imark Sistem dezvolta si implementeaza solutii la cheie, customizate, pentru clienti din industria carnii si nu numai. Cu expertiza de peste 15 ani pe piata in ceea ce inseamna solutii de ambalare, etichetare, codificare, integrarea robotilor colaborativi si industriali pe liniile de productie si nu numai, dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software pentru trasabilitate, management etc, Imark Sistem acopera o gama larga de solutii de automatizari, fiind un partener complet, in afara de a fi furnizor de solutii de la producatori cunoscuti in domeniile lor. Compania ofera un management complet al proiectului, de la consultanta, design si pana la integrarea in linia de productie si servicii post-vanzare, prin intermediul departamentelor specializate, de proiectare, inginerie, software sau service.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: telefon: 021.255.71.74 / fax: 021.255.71.75 / e-mail: office@imarke.ro / web: www.imarke.roPoti fi interesat si de