Solutia neasteptata care iti protejeaza afacerea: BioDrain

Solutia neasteptata care iti protejeaza afacerea: BioDrain


Cred ca putem fi de acord din start ca un lucru e nelipsit din viata antreprenorului in HoReCa: provocarile. Intre lipsa personalului necesar, exigentele clientilor, scumpirile excesive si trendurile in continua schimbare, te asemeni mai degraba cu un pompier care mereu are cate un foc de stins.

Pentru cei care iti trec pragul restaurantului, un bucatar talentat si ingrediente de calitate sunt tot ce ai nevoie pentru un succes garantat. Resursele considerabile investite, respectarea normativelor in vigoare sau mentenanta regulata sunt realitati prea putin recunoscute de clienti. Pentru tine insa, toate fac parte din grijile obisnuite.

 

Una din situatiile neplacute frecvent intalnite, care implica stres si costuri inutile arata asa: cu doar cateva ore inainte de un eveniment sau in seara cea mai aglomerata te lovesti de o problema tehnica care necesita interventii urgente de specialitate. Sistemul de scurgere nu a fost proiectat corect, angajatii n-au acordat destula atentie, iar materia organica acumulata a blocat scurgerea. Canalizarea refuleaza, activitatea se sisteaza automat iar bucataria e blocata.

 

Vestea buna? Aceste probleme, oricat de deranjante, pot fi evitate complet. Datorita progresului Biotehnologiei si a ultimelor inovatii poti beneficia de o rezolvare garantata : BioDrain - solutie microbiologica specializata in descompunerea grasimilor si decolmatarea canalizarilor.

 

Cum te ajuta BioDrain sa economisesti timp si bani, oferind stabilitate afacerii?

Ca in abordarea oricarei alte probleme, ai 2 variante: o viziune preventiva sau una reactiva. Cea reactiva presupune interventii mecanice complicate si destul de costisitoare, stresul creat de urgenta situatiei si blocarea temporara a activitatii.

 

Chiar si in afara situatiilor nedorite tot sunt necesare activitati de mentenanta constanta, vidanjare sau golire a separatoarelor, curatarea scurgerilor si multe altele.

 

Alegerea abordarii preventive demonstreaza in schimb o afacere mult mai sigura, profesionista. Scapi de grija problemelor neasteptate, iar, in final, costurile preventiei se vor dovedi mai rentabile.

 

In cazul in care esti adeptul acestei abordarii moderne, de precautie, iata cele 2 mari avantaje care fac din BioDrain o solutie valoroasa:

- Actioneaza eficient - multumita formulei patentate, degradeaza si elimina in mod garantat materia organica, fara a folosi compusi toxici si chimicale periculoase ineficiente.

- Functioneaza automat - fara interventia frecventa a angajatilor, se dozeaza automat cantitatea de bioactivator necesara eliminarii acumularilor.

 

Cum functioneaza BioDrain si ce beneficii iti aduce?

Secretul performantelor BioDrain vine din cei peste 30 de ani de inovatie si cercetare a Institului BioScience din SUA care stau la baza dezvoltarii acestui produs. Astfel a rezultat o reteta brevetata care a revolutionat industria substantelor decolmatoare. Performanta produsului este completata de componenta tehnologica, prin automatizarea procesului de dozare.

 

Solutiile traditionale de decolmatare inseamna fie interventii mecanice, fie utilizarea de substante toxice. Pe langa dezavantajul de a nu fi solutii de durata, ambele pun in pericol omul si mediul inconjurator. Soda caustica (NaOH), compus de baza al acestor produse, are un efect de saponificare asupra grasimii care se va stratifica treptat pe peretii conductelor pana la calcifiere, colmatandu- le in totalitate.

 

BioDrain a fost dezvoltat luand in considerare toate aceste probleme, adesea amplificate si de lipsa de atentie, responsabilitate sau pregatire a angajatilor.

 

Fiind o solutie ecologica, biodegradabila, BioDrain utilizeaza microorganisme (bacterii nepatogene) si enzime pentru a degrada si elimina acumularile de materie organica din sistemele de scurgere si separatoarele de grasimi.

 

Cum te ajuta sistemul automatizat?

Pentru a-ti economisi resursele si a eficientiza procesul de dozare, BioDrain poate fi livrat cu propriul sistem de dozare automata. Iata cum functioneaza si ce beneficii iti confera:

- Instalarea sistemului este asigurata de noi. In plus, are o dimensiune redusa si necesita doar acces la o sursa de curent.

- Vom seta cantitatea de biopreparat necesara si momentul dozarii - se va doza in afara orelor de program, asigurand astfel timpul necesar procesului de degradare si eliminare a grasimilor.

- Fara a avea nevoie de mentenanta, sistemul va asigura dozarea zilnica. Singura interventie necesara e inlocuirea recipientului odata ce produsul s-a consumat (un BioDrain 20L asigura in medie necesarul pentru 2 luni).

 

Concluzie: Inovatia face din BioDrain o solutie esentiala in bucatariile HoReCa!

Un produs nou, revolutionar, garanteaza rezultate incomparabil superioare alternativelor clasce. BioDrain este reprezentantul urmatoarei generatii de produse din industrie: un produs „green”, mult mai eficient, si care poate functiona fara interventia omului.

 

Envirotrade Expert SRL (www.bioactivatori.ro)

Andrei Nicu, Business Development Manager

Contact:  andrei@microcat.ro / 0740 099 061 / Str. Traian Vuia 155b, Cluj-Napoca

 

Articol publicat in editia cu numarul 84 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de