Snack Trade aduce produsele Banzai la Bucharest Food Expo

La standul Snack Trade din cadrul targului Bucharest Food Expo, vizitatorii vor putea descoperi brandul de succes al companiei – Banzai, o gama variata de produse naturale si prajite: seminte de floarea soarelui sau de dovleac, arahide, alune in coaja, migdale, caju, fistic si porumb.

Snack Trade si-a inceput activitatea in 2007, in Republica Moldova. De-a lungul anilor, business-ul a crescut constant, ajungand in topul producatorilor de pe piata produselor de tip snack.

 

Odata asigurata pozitia de top pe piata din Moldova, Banzai a inceput treptat lansarea unui catalog de produse si pe piata romaneasca, ajungand in judetele Iasi, Suceava, Bacau, Vaslui, Neamt, Vrancea, Galati, Braila si Tulcea.

 

Astazi, rontaielile Banzai sunt cunoscute unui public mai larg datorita unui sistem de merchandising bine pus la punct ce a crescut gradul de expunere a produselor in magazine.

 

In perioada 28.09 - 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

 

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

- Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

- Show-uri culinare si degustari de produse

- Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie 

- Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

- Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

- Competitii culinare si masterclass-uri

- Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

 

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!  Poti fi interesat si de