Smithfield – A cincea echipa inscrisa la Top Chef MACELAR

Smithfield, cel mai mare producator de carne de porc din Romania, participa la Top Chef MACELAR cu o echipa formata din sase macelari profesionisti.

Povestea Comtim reuneste perseverenta si profesionlismul echipei, dar si pasiunea pentru carne de calitate.

 

“Numerosii specialisti Comtim, oamenii inimosi din ferme si din sectiile de procesare, au construit acest brand prin munca si priceperea lor, si au transmis, din generatie in generatie, traditia cresterii sustenabile a porcilor, avand grija ca aceasta calitate recunoscuta a produselor noastre sa fie mereu constanta”, au transmis reprezentantii Smithfield.

 

In premiera pentru Romania, CARNEXPO Grill organizeaza Top Chef MACELAR, prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

 

Consursul se va desfasura in cadrul editiei a treia a evenimentului CARNEXPO Grill, in perioada 5-6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.



Poti fi interesat si de