Sistemele industriale 4.0 DIBAL, ideale pentru optimizarea, automatizarea si controlul proceselor de productie din industria alimentara

Sistemele industriale 4.0 DIBAL, ideale pentru optimizarea, automatizarea si controlul proceselor de productie din industria alimentara


SCALE EXPERT, importator exclusiv DIBAL in Romania de echipamente si solutii de cantarire, ambalare si etichetare, cu experienta vasta de peste 20 de ani, partener de incredere al industriei alimentare si retail, furnizeaza producatorilor si procesatorilor din industria alimentara linii automate, manuale sau semi-automate necesare activitatii de productie.

DIBAL - specialisti in echipamente automate si manuale de cantarire si etichetare pentru industria alimentara.  

 

Gama Dibal de echipamente pentru industria alimentara include sisteme automate sau manuale de cantarire si etichetare, sisteme de verificare a greutatii si clasificare dupa greutate,  dozare si numarare a pieselor, precum si detectare a metalelor.

 

Desi avem clienti dintr-o multitudine de industrii, companiile care au cea mai mare incredere in echipamentele si sistemele DIBAL de cantarire si etichetare sunt companiile din industria alimentara.

 

Care este secretul nostru? Oferim clientilor nostri producatori din industrie solutii din ce in ce mai avansate care sa le permita sa garanteze ca produsele lor indeplinesc toate standardele de calitate si, in plus, sunt total sigure pentru consum.

 

Toate echipamentele Dibal sunt usor de integrat in aplicatiile IT si sistemele ERP ale clientilor, garanteaza controlul productiei chiar in timp real si contribuie la automatizarea si optimizarea proceselor, reducand timpii si costurile de fabricatie si crescand calitatea si aspectul produsului final. In plus, echipamentele DIBAL indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si igiena din aceasta industrie.

 

Angajamentul companiei DIBAL fata de clientii sai, inovatia si imbunatatirea continua a echipamentelor, impreuna cu serviciile excelente, permit companiei sa faca fata unui sector atat de solicitant si viu precum industria alimentara.

 

Ultima generatie de echipamente industriale DIBAL seria 5000 reprezinta un progres semnificativ in acest sens. Iata mai jos cateva exemple:

 

Linie automata de cantarire si etichetare LS-5000

 

Verificator de greutate CW-5000

 

Detector de metale MD-5700

 

Etichetator manual LP-5000

 

Sistemele automate DIBAL pentru industria alimentara sunt echipamente precise, eficiente si robuste, esentiale si critice pentru operatiunile zilnice ale producatorilor de carne, peste, lactate, conserve, fructe si legume.

 

Toate aceste solutii impartasesc caracteristica distinctiva a fiabilitatii, precum si integrarea usoara in liniile de productie.

 

Punem la dispozitia companiilor profesionisti cu experienta pentru a efectua implementarea, configurarea si punerea in functiune a echipamentelor in instalatiile lor.

 

Prin expertiza noastra sprijinim producatorii din industria alimentara, furnizand echipamente moderne si fiabile de cantarire, etichetare, ambalare, procesare etc. menite sa ii sprijine in demersul lor de a creste sau de a se mentine in top pe pietele pe care activeaza.

 

Pentru detalii suplimentare despre liniile industriale DIBAL si alte echipamente de cantarire, ambalare, etichetare etc. destinate industriei alimentare, va invitam sa vizitati magazinul nostru online www.cantare-platforme.ro sau ne puteti contacta pe adresa de email:  sales@bpc.ro, precum si telefonic la: 031 425 2014 / 0744 369 659.



Poti fi interesat si de