Selgros se alatura Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania

Selgros se alatura Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania


Selgros Cash & Carry este primul retailer care devine membru afiliat al Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania (HORA), afiliere care vine in continuarea strategiei de parteneriat cu sectorul HoReCa a companiei.

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania este autoritatea reprezentativa a industriei ospitalitatii romanesti, avand misiunea de a sustine si de a promova interesele si valorile comune ale membrilor sai pe plan national si international. Reunind cei mai importanti membri ai domeniului, HORA isi propune o crestere calitativa a industriei ospitalitatii din Romania, avand la baza trei obiective: cresterea competitivitatii pe plan international a industriei ospitalitatii romanesti, capitalizarea succeselor si accesul direct la experienta jucatorilor de top din domeniu.

 

„Suntem mandri sa fim primul retailer care se alatura HORA, una dintre cele mai importante voci din industria ospitalitatii. Decizia de a ne alatura a fost una naturala, avand in vedere ca Selgros este de 20 de ani un partener de incredere al intreprinzatorilor din HoReCa. Cautam sa imbunatatim permanent atat serviciile oferite, inclusiv procesele de livrare, cat si sa optimizam gama de produse pentru clientii din domeniul gastro. Suntem constienti de dificultatile prin care a trecut industria ospitalitatii in ultima perioada, de aceea credem ca este cu atat mai important sa ne unim fortele”, a afirmat Robert Hellwagner, CEO Selgros Romania.

 

„HORA Romania este o organizatie care a inteles ca, pentru fi puternici, e important sa crestem si sa fim uniti. Inca din 2015, de la infiintare, ne-am concentrat eforturile pentru a dezvolta organizatia, a ne atinge obiectivele si a deveni o voce tot mai puternica in dialogul cu autoritatile, pentru o industrie mai buna, mai sanatoasa si mai stabila. Fiecare membru care isi uneste fortele cu noi in acest demers a inteles ca printr-o reprezentare si sustinere curajoasa a intereselor comune din HoReCa putem evolua mai rapid catre acest obiectiv. Multumim Selgros pentru alaturare si pentru recunoastere, fiind primul retailer care devine membru HORA”, a declarat Ion Biris, presedintele Consiliului director HORA.

 

Unul dintre cei mai importanti jucatori din retail, Selgros Cash & Carry se adreseaza atat profesionistilor din HoReCa, cat si revanzatorilor si consumatorilor finali. Pentru a marca cei 20 de ani de pasiune pe piata romaneasca, Selgros a demarat o ampla campanie ce aduce in prim-plan avantajele si posibilitatile oferite de cardul Selgros, atat profesionistilor care doresc calitate si prospetime la cele mai bune preturi, cat si celor care vor sa se bucure acasa de o experienta gourmet, cu ingrediente premium, dar accesibile.

 

Peste 2,1 milioane de romani - persoane fizice sau juridice - detin un card activ Selgros, care le permite sa beneficieze de o gama larga de oferte speciale si sa aleaga din peste 50.000 de produse dedicate „profesionistilor si pasionatilor de bunatati”. Clientii noi persoane fizice pot obtine cardul Selgros pe loc, la Biroul de Informatii Clienti din fiecare magazin, doar in baza unui act de identitate.

 

Povestea de succes Selgros Cash & Carry in Romania a inceput in mai 2001, odata cu deschiderea primului magazin in Brasov. Impreuna cu fiecare client si cu fiecare dintre cei peste 4.500 de angajati, Selgros a construit un model de succes si sustenabilitate. Printr-o diversificare si dezvoltare continua a ofertei de produse si servicii, astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor si asteptarilor clientilor, Selgros Cash & Carry si-a intarit pozitia de partener de incredere pe piata de retail.

 

Oferta standard Selgros include, in prezent, peste 50.000 de articole din sortimentele alimentare si nealimentare. Peste 1.000 de furnizori isi dezvolta afacerile in parteneriat cu Selgros.Poti fi interesat si de