Selgros ofera discounturi clientilor din HoReCa

Selgros ofera discounturi clientilor din HoReCa


Selgros Cash&Carry anunta reduceri consistente pentru clientii din industria HoReCa. Este vorba despre un program de sprijin pentru cele mai afectate afaceri in perioada pandemiei de coronavirus.

"Clientii din HoReCa sunt cei mai afectati de contextul actual, din cauza restrictiilor impuse de pandemie, motiv pentru care intreaga noastra atentie se indreapta spre nevoile lor”, sustine Robert Hellwagner, CEO Selgros Romania.

 

Potrivit acestuia, hotelurile, restaurantele, barurile si cafenelele care sunt sau vor deveni clienti Selgros vor beneficia de un discount de 15% la primele cumparaturi facute in intervalul 15 mai – 30 iunie, discount pe care Selgros il ofera ca suport pentru reluarea activitatii acestora.

 

In plus, compania anunta si ca este dispusa sa extinda termenele de plata pentru clientii din HoReCa cu pana la 45 de zile, acolo unde este nevoie.

 

Selgros Cash & Carry Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de talie europeana din comertul autohton. Din cele 23 de magazine operate la nivel national, trei sunt pe un format mic, de circa 4.000 mp, restul fiind pe formatul clasic.Poti fi interesat si de