Selgros a deschis cel de-al 23-lea magazin, intr-un format nou

Selgros a deschis cel de-al 23-lea magazin, intr-un format nou


Selgros Cash & Carry Romania, unul dintre marii jucatori de pe piața de retail autohtona, a deschis un nou magazin, al 23-lea din rețea, la Baia Mare.

Noua unitate a fost realizata dupa un concept inedit de restaurant in-store, ce integreaza Selgros Bistro si rotiseria Pauza Mica, intalnita in toate magazinele Selgros.

 

Magazinul se intinde pe o suprafata de 6.000 de metri patrati, zona de produse alimentare fiind comparabila, ca suprafata si sortimentatie, cu cea a formatelor Standard, prezentandu-se astfel o gama larga de produse.

 

„Prin deschiderea magazinului din Baia Mare, Selgros ofera atat profesionistilor din HoReCa, cat si pasionatilor de bunataturi, o sortimentatie foarte variata de produse alimentare si non-alimentare. Misiunea noastra este de a oferi tuturor clientilor nostri produse proaspete si de cea mai buna calitate”, a punctat Robert Hellwagner, CEO Selgros Cash & Carry.

 

Magazinul Selgros din Baia Mare se afla pe Bulevardul Bucuresti nr. 102. Programul de lucru este intre orele 7:00 și 22:00, de luni pana sambata inclusiv, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.Poti fi interesat si de