Schimbare la varful Profi. Cine ii ia locul actualului CEO

Schimbare la varful Profi. Cine ii ia locul actualului CEO


Daniel Cirstea, actualul CEO, se retrage temporar din functie incepand cu 3 februarie 2020, locul sau fiind luat de polonezul Pawel Musial, cel care a mai fost la randul lui CEO intre 2010 si 2015.

Pawel Musial era deja presedinte executiv al companiei. In cei cinci ani de mandat pe care i-a mai avut, Musial a pariat pe o expansiune accelerate, pentru ca in 2016, lantul de magazine Profi din Romania sa fie vandut fondului Mid Europa Partners pentru suma record de 533 de milioane de euro. Expansiunea a continuat apoi sub coordonarea lui Daniel Cirstea, care a preluat conducerea in 2015. El a lucrat si anterior timp de cinci ani pentru Profi, detinand printre altele functia de director de operatiuni. In mandatul sau Profi a ajuns la aproape 1.200 de magazine, fiind cel mai extins retailer din Romania.

 

Acum, Daniel Cirstea va lua o scurta pauza si va reveni in Profi ulterior au anuntat oficialii companiei fara a oferi detalii.

 

Profi are aproape 1.200 de magazine si peste 17.000 de angajati. In 2018 retailerul a avut afaceri de 5,9 mld. lei, plus 25% fata de anul anterior.Poti fi interesat si de