Safir continua politica de dezvoltare, modernizare si tehnologizare

Safir continua politica de dezvoltare, modernizare si tehnologizare


Siguranta alimentara este o subiect intens discutat in intreaga lume, iar Grupul de firme Safir, care a desfasurat de-a lungul celor 28 de ani numeroase proiecte de dezvoltare si tehnologizare a lantului valoric, garanteaza siguranta produselor sale din carne de pasare.

Produsele Grupului Safir, o sursa de incredere

 

Responsabilitatea companiei se regaseste in produsele comercializate, care sunt asa cum trebuie sa fie: corect prelucrate si ambalate cu grija. Informatiile oferite transparent despre carnea de pui si deschiderea catre recomandarile partenerilor, stau la baza deciziilor de dezvoltare ce sunt luate constant. Din aceasta politica de evolutie deriva increderea consumatorilor in gama completa de produse din carne de pasare ale Grupului de firme Safir.

 

Garantia calitatii si sigurantei produselor din carne de pasare

 

Orice produs al Grupului este rezultatul efortului comun al membrilor echipei. Sistemul complet de productie, care implica un modern abator de pasari, patru ferme proprii, o fabrica de fainuri proteice, una de nutreturi combinate, precum si o fabrica de preparate si semipreparate, impreuna cu reteaua proprie de distributie, asigura controlul strict al calitatii produselor din carne de pasare si siguranta acestora pentru clienti si colaboratori.

 

Ai intrebari despre calitatea produselor din carne de pasare? Adreseaz-o aici si garantat primesti raspuns: www.safir.roPoti fi interesat si de