Safir aplica masuri responsabile pentru siguranta angajatilor si a consumatorilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020

Miercuri, 08 Aprilie 2020
Pe primul loc este protejarea angajatilor
Se fac eforturi astfel incat angajatii sa lucreze in siguranta, iar productia si livrarile sa poata functiona la capacitate optima. Au fost luate masuri pentru ca personalul intregului lant al Grupului sa isi desfasoare activitatea in siguranta, se folosesc echipamente de protectie sterile cu grad sporit de securitate, iar intregul personal este instruit sa respecte cu strictete regulile de acces si circulatie in interiorul unitatilor de productie.
La Safir, productia de carne de pasare nu va fi afectata
La nivelul Grupului s-a constituit o echipa de management al crizei care urmareste evolutia situatiei in care se afla compania. Resursele proprii garanteaza faptul ca productia nu va fi afectata, in prezent Safir desfasurandu-si activitatea la capacitate maxima.
Vezi aici masurile adoptate de Grupul de firme Safir: www.safir.ro
Pentru 2026, este anticipată o scădere de 6,1% a importurilor de carne de vită față de anul prece...
Deși s-a discutat despre o posibilă prelungire, ghidul confirmă în mod definitiv că termene...
"Piaţa agricolă internaţională se află într-o perioadă complexă, deoarece preţurile la cafe...