SPARTAN a deschis un nou restaurant, in centrul comercial Baneasa din Bucuresti

SPARTAN a deschis un nou restaurant, in centrul comercial Baneasa din Bucuresti


Spartan a inaugurat o noua locatie, in complexul comercial Baneasa, ajungand astfel la 76 de restaurante pe teritoriul tarii.

In 2022, compania si-a propus sa bifeze 100 de restaurante deschise in toata Romania, obiectiv care pare din ce in ce mai aproape, avand in vedere ritmul alert in care se dezvolta in capitala si in tara.

 

Inaugurarea oficiala a restaurantului din complexul comercial Baneasa a avut loc pe data de 21 aprilie 2022, iar in cursul zilei Spartan a organizat si o tombola speciala, cu un premiu inedit, pentru a marca momentul.

 

Premiul consta intr-un weekend in Bucovina, pachet care include doua nopti de cazare cu pensiune completa la Hotel Mandachi & Spa si transport cu avionul pentru doua persoane.

 

La tombola s-au putut inscrie toti clientii Spartan care au cumparat in ziua lansarii, din locatia nou deschisa, produse in valoare minima de 15 lei. Premiul trebuie revendicat pana pe data de 31 august 2022, iar rezervarea trebuie facuta cu minimum zece zile inainte.

 

„Suntem din ce in ce mai aproape de a ne atinge obiectivul pe acest an – 100 de restaurante Spartan deschise in toata tara! Pe langa planurile pe care le avem pentru extinderea Spartan in afara granitelor Romaniei, continuam si expansiunea pe piata locala, aici, in tara, unde cererea este din ce in ce mai mare. Un punct fierbinte il reprezinta, bineinteles, capitala, unde tintim sa ajungem in toate mallurile si centrele comerciale. Pentru deschiderea restaurantului din Baneasa, am decis sa ne surprindem clientii si, pe langa ofertele clasice, sa venim cu o tombola inedita, al carei premiu consta intr-o excursie de vis in Bucovina. Ii asteptam pe toti clientii si prietenii Spartan sa vina alaturi de noi la inaugurarea locatiei din Baneasa”, a declarat Stefan Mandachi, fondatorul Spartan si al hotelului Mandachi din Suceava.

 

Suprafata totala a restaurantului din complexul comercial Baneasa este de 42 de metri patrati, iar deschiderea este de 4 metri patrati. Clientii sunt asteptati sa incerce celebrele produse Spartan din pui si sosurile facute dupa reteta traditionala greceasca.

 

Hercule, lantul de restaurante cu specific grecesc fondat tot de omul de afaceri sucevean, urmeaza acelasi trend de dezvoltare pe piata din Romania si preconizeaza ca va ajunge anul acesta la incasari de 2 milioane de euro, dupa un 2021 cu cifre record. Compania are in plan sa deschida cel putin opt noi restaurante pana la finalul anului, urmand aceeasi strategie de business ca si Spartan.

 

Lantul de restaurante Spartan a fost fondat in 2012 si face parte din grupul Strong MND Corporation SRL, impreuna cu Mandachi Hotel &Spa, Mandachi Business Center si francizele: Mefi Café, sala de fitness Bum Bum Box, Concept SPA BioTransylvania, Restaurant Don Stefano, Centru de evenimente Magnificus si restaurantele cu specific grecesc Hercule.Poti fi interesat si de