SALBAC se alatura ca sponsor al evenimentului CARNEXPO Grill 2021

SALBAC se alatura ca sponsor al evenimentului CARNEXPO Grill 2021


Producatorul de mezeluri SALBAC, companie care face parte din grupul AGRICOLA INTERNATIONAL, participa la a doua editie a CARNEXPO Grill, cel mai important eveniment gastronomic al anului.

“Evenimentul, la nivel de concept si organizare, a fost la standarde inalte. L-am asemanat cu targurile de la Salzburg si Munchen. Participantii au intrat intr-o atmosfera cooperanta. S-a spart tiparul conferintelor cu mapa pe masa. Brandul AGRICOLA a promovat produsele: Cocosel de Padure, Salam de Sibiu, micii gustosi si carnatii proaspeti pentru gratar. Participarea la CARNEXPO Grill a fost ca un refresh al reprezentarii brandului AGRICOLA si o bucurie ca am putut comunica cu partenerii de business din cadrul categoriei in care activam in Romania: am schimbat impresii despre context si despre  problemele pe care le intampinam cu totii in business”, a afirmat Angelica ?mil, director general SALBAC, la finalul evenimentului din 2020.

 

AGRICOLA detine in prezent 15,4% din piata carnii de pui, este lider cu 26% din piata de semipreparate si produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu AGRICOLA este lider in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania cu 52,6% cota de piata, medie, in valoare (Vector).

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de