Romanii vor cheltui 250 lei pentru un meniu cu preparate de Sarbatori

Romanii vor cheltui 250 lei pentru un meniu cu preparate de Sarbatori


Potrivit LifeBox, liderul pietei de healthy food delivery din Romania, suma medie cheltuita pentru un meniu cu preparate culinare sanatoase de Sarbatori va fi de circa 250 lei, in cele trei zone in care este prezenta compania: Bucuresti & Ilfov, Cluj-Napoca & Floresti si Oradea.

Totodata, LifeBox estimeaza anul acesta o dublare a cererilor pentru astfel de meniuri, comparativ cu perioada Sarbatorilor din 2019.

 

Pentru al doilea an consecutiv, compania LifeBox lanseaza meniul pentru Sarbatorile de Iarna care cuprinde preparate traditionale pregatite intr-o maniera mai sanatoasa, printre care se numara: salata cu pulpa de rata (reteta cu gust asemanator salatei de boeuf), piftie de curcan, sarmale cu ciuperci, sarmale cu carne de porc gatita in sos de rosii, ciolan gatit sous vide, friptura de curcan, friptura de porc in sos de prune, somon in crusta de verdeturi, carnati de mangalita si semi-afumati, dar si trei tipuri de cozonac.

 

Printre noutatile introduse anul acesta in meniu se numara: salata vegana a la russe cu avocado, platoul cu bunatati de la producatori locali, dar si batonetele de pastarnac si morcovi la cuptor.

 

Preparatele LifeBox incluse in meniul special pentru aceasta perioada sunt concepute de catre echipa LifeBox pornind de la un comportament alimentar echilibrat, fiind gustoase si gatite intr-un mod sanatos.

 

Clientii LifeBox au posibilitatea sa isi compuna propriul meniu de Sarbatori alegand din cele 16 preparate pregatite cu carne sau vegetariene, in functie de stilul lor alimentar, in diferite gramaje si numar de portii dorite. Preturile preparatelor pornesc de la 19 lei si pot ajunge pana la 119 lei, in functie de produs.

 

Reprezentantii companiei estimeaza ca cele mai solicitate produse anul acesta de catre clientii LifeBox vor fi sarmalele, salata cu pulpa de rata asemanatoare celei “de boeuf”, piftia, ciolanul si cozonacii.

 

„Pentru al doilea an la rand, LifeBox isi propune sa aduca pe masa romanilor preparate traditionale mai sanatoase, dar la fel de gustoase. Anul trecut, cand am lansat pentru prima oara un astfel de meniu dedicat Sarbatorilor de Iarna, am primit un feedback foarte bun de la clientii nostri, care au fost foarte incantati de reinterpretarea retetelor traditionale intr-o maniera mult mai sanatoasa. De aceea, ne asteptam ca cererile sa creasca in acest an cu 100% pentru un astfel de meniu pe care clientii si-l pot alcatui dupa bunul plac, in functie de preferinte, de stilul alimentar sau de cantitatea dorita”, au declarat cofondatorii LifeBox.

 

lifebox 2

Radu Balaceanu, Florin Scarlat, Lukasz Kuzniar - cofondatori LifeBox

 

Meniul de Sarbatori poate fi comandat atat pentru masa de Craciun, cu livrare in perioada 21-24 decembrie, cat si pentru masa de Revelion, livrat incepand cu 28 decembrie si pana pe 31 decembrie.

 

Produsele LifeBox destinate acestei perioade pot fi consultate si comandate de pe site-ul companiei, accesand https://lifebox.ro/MeniuSarbatori/.

 

Despre LifeBox.ro

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox ofera meniuri gustoase si sanatoase, personalizate in functie de stilul de viata al fiecarui utilizator si calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. Echipa LifeBox are la baza 3 membri fondatori si doi specialisti in bucatarie si nutritie. In bucataria LifeBox sunt preparate in fiecare zi 5 tipuri de meniuri, ce pot fi comandate zilnic sau in avans pe o perioada de pana la 3 luni in Bucuresti & Ilfov, Cluj & Floresti si Oradea.

 

 



Poti fi interesat si de