Red Angus Steakhouse ofera gratuit masa pentru 600 de cadre medicale

Red Angus Steakhouse ofera gratuit masa pentru 600 de cadre medicale


Restaurantul bucurestean Red Angus Steakhouse lanseaza “Impreuna, impotriva COVID-19”, o initiativa prin care invita companiile care activeaza pe teritoriul Romaniei sa isi uneasca fortele, pentru a livra pranzul zilnic, timp de o luna, cadrelor medicale implicate in diagnosticarea si tratarea coronavirusului, in cadrul spitalelor din Capitala.

Astfel, localul va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, in intervalul 25 martie – 24 aprilie, si le propune partenerilor sa i se alature in acest demers, prin achizitionarea unui numar fix de meniuri zilnice de pranz.

 

“Exista un numar ridicat de cadre medicale ce incearca sa acopere nevoile pacientilor si ale comunitatii, in aceasta perioada dificila, in care presiunea, programul solicitant si riscurile la care sunt expuse sunt intr-o continua crestere. La Red Angus Steakhouse, stim ca alimentatia joaca un rol important in gestionarea stresului si a oboselii si vrem sa ne asiguram ca persoanele care ne ingrijesc beneficiaza de conditii bune, care sa le ajute sa se mentina puternice si sa faca fata fluxului de pacienti. Prin intermediul restaurantului nostru, vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de pranz cadrelor medicale din unitatile din Bucuresti. Numarul, insa, este insuficient, comparativ cu nevoile reale inregistrate, asa ca ne incurajam prietenii, clientii si partenerii, sa se alature initiativei noastre”, declara Ionut Ivan, director Red Angus Steakhouse.

 84818723_3290764377606640_3513390716799680512_o

Fiecare meniu Red Angus Steakhouse include o supa si un fel principal, si are un pret de 17 Lei (TVA inclus), care acopera costurile aferente productiei si materiei prime. Localul lucreaza doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucataria sa si fluxurile operationale respecta toate standardele sanitare, necesare functionarii in conditii optime, in aceasta perioada. Capacitatea zilnica de executie este de pana la 700 de meniuri.

 

Livrarea preparatelor se va face de luni pana duminica, la aceleasi ore, in intervalele agreate cu reprezentantii institutiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperita, in prima faza, de catre flota restaurantului. Pe masura ce cantitatile vor creste, reprezentantii localului isi propun sa incheie parteneriate si cu alti livratori certificati.

 

“In fata acestei pandemii, nicio companie nu este prea mica, niciun buget nu este irelevant. Initiativa noastra isi propune sa ii aduca alaturi pe cei care vor sa ajute, dar care nu stiu de unde sa inceapa. Fiecare dintre noi – reprezentanti ai mediului privat sau persoane fizice – poate face diferenta si poate sustine masa unei persoane care se afla in prima linie, in lupta cu COVID-19.”, declara Ionut Ivan.

 

Cei care vor sa se implice in campania Red Angus Steakhouse o pot face contactand reprezentantii localului la numarul de telefon 0756.600.000 sau prin email, pe adresa contact@redangus.ro.

 

Fondat in 2010, Red Angus Steakhouse este unul dintre cele mai longevive si de calitate localuri Bucuresti.

 

Restaurantul recunoscut pentru produsele premium (printre care se disting preparatele din carne de vita de Uruguay, SUA, Australia), a fost, inca de la inceput apreciat pentru calitatea si constanta sa.

 

In plus, de-a lungul timpului, localul a venit in intampinarea comunitatii, implicandu-se in proiectele celor mai active ONG-uri romanesti – Hospice Casa Sperantei, Habitat for Humanity Romania, Rotary Club Bucuresti, United Way Romania.

 

In 2017, din dorinta fondatorilor de a duce mai departe experienta Red Angus Steakhouse, a luat nastere divizia de catering a restaurantului, caracterizata prin calitate, eficienta si abordarea personalizata a fiecarui client.



Poti fi interesat si de