Raitar prezinta traditiile si bunul gust romanesc la Top Chef Macelar

Raitar prezinta traditiile si bunul gust romanesc la Top Chef Macelar


Producatorul de mezeluri Raitar din judetul Suceava, participa la Top Chef Macelar cu o echipa formata din cinci macelari profesionisti.

Raitar are o traditie de peste 30 de ani in industria de procesare a carnii din Romania si ofera consumatorilor atat produse fabricate la scara industriala, dar si o gama variata de produse traditionale realizate dupa vechi retete romanesti specifice zonei, transmise si pastrate din generatie in generatie.

 

Reprezentantii companiei sustin ca, intr-o piata concurentiala, nu poti trata indiferent problema calitatii. “De multe ori, ne place sa spunem ca gatim carnea, nu o procesam, deoarece alegem toate ingredientele de calitate de la inceput. Se portioneaza carnea cu mare grija, se asigura un echilibru bun intre proteine si grasime, apoi se asezoneaza cu cele mai aromate mirodenii”, ne-a spus Grigore Florea, directorul general al Raitar.

 

Cei cinci membri ai echipei Raitar isi pun la bataie priceperea si grija cu care muncesc zi de zi pe linia de productie a fabricii din Sasca Noua, Suceava:

“Noi suntem din Bucovina,

Firma Raitar este prima.

Cot la cot muncim cu spor,

Noi transam si carne dam.

Carne buna si gustoasa,

S-o puneti zilnic pe masa.”

Este mesajul cu care echipa Raitar porneste la drum in lupta pentru marele trofeu Top Chef Macelar.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

 

Consursul se va desfasura in cadrul celei mai mari expozitii dedicate industriei alimentare si a bauturilor din Romania – Bucharest Food Expo, in perioada 28 septembrie – 01 octombrie, la Hala Laminor.



Poti fi interesat si de