Asteptam cu nerabdare startul celei mai importante intalniri a specialistilor din sectorul de carne, care va avea loc pe 24 si 25 septembrie 2020, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

Antonio Passarelli, Iosif Stefanescu, Orlando Zaharia, Iulian Olaru si Paul Siserman sunt invitatii nostri speciali, care vor innobila produsele din carne prezentate si vor aduce o nota aparte printr-un show culinar de exceptie la cea mai importanta demonstratie de grill din Romania.

 

La eveniment vor participa reprezentanti ai celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori din domeniu, delegati ai Ambasadelor, dar si chefi care reprezinta sectorul HoReCa. Ne pregatim intens pentru a aduce invitatilor nostri oportunitati si raspunsuri la toate provocarile cu care sectorul de carne si preparate din carne se confrunta in aceasta perioada de criza.

 

Totodata, alaturi de acesti specialisti din industria carnii vor fi si producatori de bauturi care vor pune pe masa participantilor la eveniment cele mai apreciate vinuri romanesti, sortimente de bere artizanala si nu numai, dar si bauturi spirtoase consacrate.

 

"Este un nou format de eveniment, care elimina barierele formale si faciliteaza acea parte extrem de importanta a intalnirilor profesionale - si anume socializarea la un gratar si un pahar de vin in aer liber intr-un loc de top", a punctat Eugen Capra, organizatorul CARNEXPO Grill.

 

In programul evenimentului sunt cuprinse: o seara festiva cu gratar, degustare de vinuri alese, dar si recomandari ale somelierilor, timp de recreere si socializare prin participarea la jocul de golf, show-uri si concursuri macelaresti, culinare unde chefi de renume vor pregati multe surprize. Concursul de golf organizat cu aceasta ocazie in data de 26 septembrie 2020 va fi momentul perfect de relaxare in aer liber, la cel mai mare resort de golf din Romania. Va fi o competitie amicala, insa pe cel mai lung traseu din Europa - par 6 - 735m.

 

CARNEXPO GRILL este organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO si de platforma de specialitate EUROMEATNEWS.COM. Evenimentul va sta sub deviza MEAT YOUR PASSION. "Am ales Theodora Golf Club de langa Alba Iulia tocmai pentru ca raspunde perfect conceptului de eveniment pe care vrem sa il punem in scena: un cadru de 5 stele, exclusivist, situat in mijlocul naturii, cu o priveliste incantatoare, cu terenuri de golf care indeamna la miscare, dar si cu un restaurant care pune in valoare preparate culinare pentru gusturi alese", a mai declarat Eugen Capra.Poti fi interesat si de

Grill Show la Casa Angus

Carnexpo Grill TV este aventura culinara a 4 specialisti pasionati de gastronomie si de intreaga ...