Quality Pack este Partener Gold al CARNEXPO Grill 2022

Quality Pack, lider in productia de cutii pentru pizza, servetele si tacamuri ambalate individual, participa anul acesta in calitate de Partener Gold al evenimentului CARNEXPO Grill, organizat pe 5 si 6 mai la Phoenicia Blue View din Olimp.

La fel ca la editia precedenta, compania va fi si anul acesta furnizorul principal de ambalaje de unica folosinta al evenimentului.

 

Quality Pack produce ambalaje de unica folosinta, in special cutii de pizza, servetele, tacamuri ambalate individual, dar dezvolta si solutii de ambalare, motiv pentru care prezinta la CARNEXPO Grill cea mai buna varianta pentru transportul mancarii – ambalaje compostabile si biodegradabile.

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.Poti fi interesat si de