Puiul Libertan, „in lumina reflectoarelor” la CARNEXPO Grill
Miercuri, 04 August 2021
Miercuri, 04 August 2021
Ajunse inca din prima zi “in lumina reflectoarelor” la CARNEXPO Grill, produsele Puiul Libertan, lansate recent de Transavia, au fost gatite cu maiestrie de chefi si savurate de participanti.
“Editia din acest an a fost cu siguranta una spectaculoasa, care a creat o experienta memorabila pentru toti participantii care s-au bucurat de ambianta unica a spatiului outdoor pentru evenimente si a resortului de lux Theodora Golf Club din Alba. Numeroasele surprize si momente speciale au creat o interactiune deosebita intre reprezentantii celor mai importante companii din industria carnii, din sectorul HoReCa si din retail, furnizori de echipamente, chefi renumiti si autoritati.
Ca lideri ai industriei de carne de pui ne-am asumat o promisiune pe care o tinem zi de zi fata de consumatorii nostri: “Well made in Romania”. Astfel, promovam constant cele mai inalte standarde de exigenta pentru siguranta si calitatea produselor Transavia, de la bob in farfurie. Bazandu-se pe incredere, grija si responsabilitate si de aceasta data, am venit cu o inovatie de care toti participantii s-au putut bucura: Produsele Puiul Libertan.
Gama Puiul Libertan propune produse cu o abordare craft, in spiritul unei economii circulare, provenind dintr-o rasa cu crestere lenta, complet integrata intr-un microclimat natural, cu acces la aer liber. Aceasta noua gama reflecta cele mai bune practici acumulate in cei 30 de ani de experienta in domeniu pe care Transavia ii aniverseaza in acest an. Deschiderea permanenta pentru inovatie in business a contribuit in toti cei 30 de ani la succesul Transavia. Orice eveniment gastronomic care aduce la un loc profesionisti, expertiza, produse de calitate, solutii sustenabile pentru business si dialog intre producatori, retaileri, HoReCa este un plus pentru orice afacere”, a declarat Tulia Casvean, Director Relatii Publice si Comunicare Transavia.
Selectat cu atentie din rasele de pui cu crestere lenta, Libertan este un pui crescut cu acces la aer liber 63 zile, cu grija si responsabilitate, urmand protocoalele de crestere lenta si sustenabila, departe de zona urbana, intr-un mediu natural si protejat, in centrul tarii.
'Asteptam cu drag toti vizitatorii cu un program bogat, bunatati culinare, muzica populara, targ ...
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...