Profi doneaza alimente si produse de igiena refugiatilor ucraineni

Profi doneaza alimente si produse de igiena refugiatilor ucraineni


Reteaua de magazine Profi intervine de urgenta in ajutorul ucrainenilor care ajung in Romania, in aceste zile.

Incepand de vineri, 25 februarie, Profi imparte pachete individuale cu alimente si obiecte de igiena personala, in puncte de trecere a frontierei cu Ucraina.

 

Aceasta actiune umanitara se desfasoara cu sustinere din partea voluntarilor Profi si in parteneriat cu Crucea Rosie, precum si cu voluntari ai blogger-ului culinar Gina Bradea.

 

Pe langa pachete, Profi distribuie liste de contacte oficiale esentiale pentru refugiati si instaleaza sisteme de incarcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum si retele wi-fi in punctele organizate de Crucea Rosie la Siret, Sighet si Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugiati sa tina legatura cu cei dragi.

 

“Profi se implica activ si sustine comunitatile in care activeaza. Este normal sa dam dovada de solidaritate in astfel de momente, implicandu-ne direct in eforturile pe care intreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugiati sositi acum din Ucraina. Nu putem ramane nepasatori la drama celor care pentru a-si proteja viata au fost nevoiti sa lase in urma tot ce au construit. Sustinerea noastra nu se va opri aici, vom continua sa cautam si alte mijloace prin care sa fim aproape de aceste persoane vulnerabile”, a declarat Calin Costinas, director general adjunct Profi.

 

Cu peste 26.000 de angajati in magazine integrate si partener si cu peste 1.560 de magazine in sute de localitati, Profi este cel mai mare angajator privat si retailerul cu cea mai mare acoperire geografica din Romania. Prin donatii si un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi sustine constant cauze precum sanatatea, educatia, drepturile copiilor, cultura, sportul sau protectia mediului.Poti fi interesat si de