Profi ajunge la 200 de magazine Agent


Luna mai a adus o realizare importanta pentru reteaua Profi, respectiv atingerea cifrei de 200 de magazine Agent, potrivit unui comunicat al companiei.

Astfel, in baza unor contracte de colaborare, prin proiectul Agent, reteaua incredinteaza administrarea unor magazine Profi deja in functiune catre persoane cu experienta dovedita in retail.

 

Cel mai adesea, dar nu neaparat obligatoriu, agentul este un fost sef de magazin Profi, cu spirit antreprenorial, care alege sa se implice in si mai mare masura in activitatile unitatii sale si, totodata, isi doreste mai multa larghete in privinta felului in care conduce echipa pe care si-o si selecteaza personal.

 

"Numarul magazinelor Agent creste vertiginos, fapt incurajat de Profi, ca urmare a succesului dovedit de aceasta formula. Magazinul Agent este o forma specific acestei retele, nu o franciza. Spatiul in care functioneaza, utilajele, echipamentele si stocul de marfa sunt in continuare in proprietatea Profi, in timp ce modalitatea prin care Agentul isi gestioneaza intretinerea magazinului, stocul de marfa si vanzarile raman in intregime la latitudinea sa", se arata in comunicat.

 

Potrivit sursei citate, aspectul cel mai important este insa ca, in functie de performantele obtinute, de profitul magazinului, acesta ajunge sa obtina castiguri motivante.

 

"In prezent, daca doresti sa incepi o afacere in comert ai multe costuri: inchirierea spatiului, amenajarea, aprovizionarea, personalul, utilitatile si altele. Cu toate aceste costuri suportate, nu iti poate garanta nimeni succesul afacerii. Principalul avantaj al acestei pozitii este ca devii antreprenor intr-o afacere de succes, cu costuri minime si profit decent. La inceputul anului 2019, am primit un magazin in Slatina, pe care il consider acum ca a doua mea casa. Aici, impreuna cu echipa pe care o coordonez, asiguram peste 6.000 de produse sutelor de clienti care ne trec pragul zilnic. Odata intrat in familia Profi, am beneficiat de training de specialitate si de suport 24 h din 24 h din partea specialistilor companiei. Am primit o serie de proceduri care ma ajuta sa imi organizez activitatea echipei in fiecare zi si sfaturi constructive din partea angajatilor companiei care vin periodic in magazin pentru a te ajuta cand ai nevoie. Avem unele din cele mai bune preturi din piata, reclama in mass-media si multe facilitati la care multi antreprenori doar viseaza. Un alt avantaj foarte important este ca Profi m-a lasat sa ma dezvolt. In urma rezultatelor pe care le-am avut, mi s-a aprobat la sfarsitul anului 2019 preluarea unui al doilea magazin in postura de Agent. Impreuna cu echipele din ambele magazine am avut rezultate bune in ultimele 6 luni si trebuie sa recunosc ca sunt in discutii cu Profi ca sa preiau un al treilea magazin. Ma simt foarte bine in postura de Agent si in siguranta, mai ales in aceasta perioada economica dificila pentru multi antreprenori romani", spune Marius Ivanov, Agent Profi.

 

Profi se extinde cu sute de magazine in fiecare an, ceea ce face ca sute de pozitii de sef si adjunct de sef de magazin sa devina disponibile.

 

"Consecinta este ca aceasta retea prezinta poate cele mai puternice oportunitati de promovare profesionala din tara, intr-unul dintre cele mai stabile domenii de activitate, asa cum a dovedit-o situatia creata de actuala pandemie, iar magazinul Agent se constituie si intr-o scoala deosebita unde se formeaza buni profesionisti in retail", sustin reprezentantii companiei.

 

Cu peste 1200 de magazine care functioneaza in mai mult de 570 localitati si cu peste 20.0000 de angajati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

 Poti fi interesat si de