Profi a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei

Profi a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei


Magazinele Profi au dobandit calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, care nu implica aspecte juridice, politice sau comerciale si nu este expresia unui parteneriat, ci recunoaste ca serviciile sau produsele companiei au fost solicitate si apreciate de catre Casa Regala a Romaniei, precizeaza retailerul.

"Ne bucura in mod deosebit ca magazinele noastre au dobandit acest statut. O data in plus se confirma ca munca echipei noastre de peste 25.000 de oameni este apreciata la toate nivelurile societatii din Romania", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food.

 

profi2

 

Familia Regala apreciaza calitatea produselor, grija pentru clienti si implicarea Profi Rom Food in sprijinirea micilor producatori, sunt cuvintele din laudatio rostita cu ocazia inmanarii diplomei de recunoastere a acestei calitati conferite persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.

 

Cu peste 1.500 de magazine in mai mult de 660 de localitati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica si totodata cel mai mare angajator privat din Romania.Poti fi interesat si de