Produsele Doripesco au fost prezentate si apreciate la Bruxelles
Marti, 11 Octombrie 2022
Marti, 11 Octombrie 2022
Vizita a avut ca principal obiectiv punerea in aplicare a uneia dintre temele cuprinse in Memorandumul de intelegere in domeniul agriculturii si dezvoltarii rurale, semnat de catre tarile noastre la data de 13 decembrie 2021, respectiv intensificarea dialogului intre grupuri de experti cu accent asupra cercetarii, tehnologiei, digitalizarii fermelor si dezvoltarii agriculturii ecologice.
Memorandumul semnat in 13 decembrie anul trecut deschide calea unei colaborari pentru relansarea programelor de sustinere a micilor ferme, a retelei socio-profesionale rurale si a cresterii rolului femeilor-fermier in agricultura.
Cu ocazia acestui eveniment, Ambasada Romaniei a promovat produsele agroalimentare romanesti care au fost atestate. Presedintele patronatului, Mariana Munteanu, a prezentat produsele Doripesco ce au primit numeroase aprecieri de la participanti.
„Produsele realizate de echipa Doripesco si aprecierile obtinute sunt o dovada a pasiunii si responsabilitatii pe care le asezam in tot ceea ce facem. Ne place sa fim alaturi de clientii nostri, sa dam viata unor proiecte unice si ne mandrim cu rezultate precum cel anuntat astazi. Am ales sa facem diferenta pe piata romaneasca si vom respecta aceasta promisiune asumata in urma cu peste 25 de ani”, a afirmat Ruxandra Coc – Director Executiv Doripesco S.A.
Compania Doripesco detine in portofoliu sapte produse cu atestat de produs traditional, Novacul Afumat din Tara Barsei – singurul produs din sectorul piscicol care se bucura de certificarea IGP (Indicatie Geografica Protejata) si Salata Traditionala cu Icre de Crap – care beneficiaza de certificarea STG Protejata National (Specialitate Traditionala Garantata Protejata National).
Cu o suprafata de expunere de 1 500 mp, peste 150 de companii din aproximativ 20 de tari si un pr...
Evenimentul are ca scop pe de-o parte evaluarea generala a calitatii produselor provenite din mar...
Evenimentul, care a avut loc la inceputul lunii septembrie la restaurantul Vlees & Co Steak d...