Produsele Cooperativa Tara Mea, listate si in magazinele Cora Romania

Produsele Cooperativa Tara Mea, listate si in magazinele Cora Romania


Cora Romania si Cooperativa Tara Mea au semnat un acord prin care produsele 100% romanesti marca Tara Mea vor fi vandute si prin magazinele Cora.

'Este a doua listare catre mari retaileri pentru Cooperativa Tara Mea si inceputul unei colaborari pe termen lung. Credem cu tarie ca produsele autentice romanesti, direct de la fermieri, trebuie sa fie accesibile in marile magazine, astfel incat publicului din marile orase sa ii fie facilitat accesul catre produse', a afirmat Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea.

 

Potrivit sursei citate, in prima faza, 30 de produse 100% romanesti, vandute sub sloganul 'Din Romania pentru Romania', vor fi prezente in rafturile Cora, pe segmentul produse lactate, oua, mezeluri, fructe si legume. Astfel, fiecare dintre produse este autentic romanesc, incepand cu hrana animalelor, pana la procesare, ingrediente si condimente.

 

Brandul Tara Mea livreaza, inca din 1996, produse romanesti autentice, de cea mai buna calitate. Cooperativa Tara Mea este cea mai mare cooperativa agricola din Romania si are peste 1.000 de fermieri membri, cu activitati pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor si pana la productia de carne de porc si pasare, produse finite si bacanie. Tara Mea vinde peste 300 de tipuri de produse alimentare 100% romanesti, care pot fi achizitionate din magazinele Kaufland si Cora din toata tara.Poti fi interesat si de