Procesatorul de carne Doly-Com participa la CARNEXPO Grill 2021

Procesatorul de carne Doly-Com participa la CARNEXPO Grill 2021


Doly-Com, unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspata de pe plan local care opereaza cel mai mare abator de bovine din tara, si-a anuntat prezenta la CARNEXPO Grill 2021, eveniment organizat pe 10 si 11 iunie, la Theodora Golf Club.

Toata gama de produse destinata procesatorilor si revanzatorilor sau HoReCa este comercializata sub brandurile Doly-Com (Carpathian Beef, Kravys, Chef de Grill, Chef de Gatit, Ospat Vanatoresc) sau brandurile proprii ale retailerilor.

 

Doly-Com este o companie 100% autohtona, cu sediul in Botosani, care activeaza din 1997 in domeniul abatorizarii si procesarii de carne.

 

Compania este primul producator care a introdus sistemul de trasabilitate a carnii, inainte de implementarea obligativitatilor europene la nivel local, primul producator autohton care a introdus ambalarea in atmosfera controlata si primul producator care a dezvoltat in Romania sistemul de maturare al carnii de vita pentru obtinerea de produse premium, gourmet.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de