Petrescu, City Grill: Romanilor le lipseste constanta. Stabilesti o reteta cu un furnizor, dar dupa doua luni o schimba

Petrescu, City Grill: Romanilor le lipseste constanta. Stabilesti o reteta cu un furnizor, dar dupa doua luni o schimba


Calitatea produselor din carne, dar si a painii realizate in Vestul Europei este data de constanta calitatii unei retete pastrate de-a lungul timpului, a mentionat ieri, Dragos Petrescu, CEO Grupul City Grill, in cadrul Conferintei EUROPAN, de la Rin Grand Hotel. De asemenea, acesta este de parere ca si romanii sunt foarte talentati si pot face lucruri extraordinare, doar ca trebuie sa invete cum si intr-un timp foarte scurt.

“De exemplu, facem o reteta de mici cu un furnizor din aceasta zona, pe care o testam de zece ori pentru a obtine micul perfect. Dar, dupa doua luni, calitatea micului scade. Si aici este problema, romanilor le lipseste constanta. Trebuie sa invete sa pastreze un produs asa cum reiese din testele realizate intr-o fabrica de paine sau intr-una de prelucrare a carnii.  

 

Chiar si in restaurante, ne lovim de aceeasi problema. Facem o reteta exceptionala pe care nu reusim sa o mentinem, pentru ca mai apare cate o idee si asa intervin schimbarile. Iar, noi, antreprenorii si managerii avem o munca permanenta in a ne concentra sa luam exemplul de la nemti si sa facem aceeasi paine si aceeasi mici 100 de ani”.



Poti fi interesat si de