Petrescu, City Grill: Romanilor le lipseste constanta. Stabilesti o reteta cu un furnizor, dar dupa doua luni o schimba
Joi, 13 Iunie 2019

Joi, 13 Iunie 2019
“De exemplu, facem o reteta de mici cu un furnizor din aceasta zona, pe care o testam de zece ori pentru a obtine micul perfect. Dar, dupa doua luni, calitatea micului scade. Si aici este problema, romanilor le lipseste constanta. Trebuie sa invete sa pastreze un produs asa cum reiese din testele realizate intr-o fabrica de paine sau intr-una de prelucrare a carnii.
Chiar si in restaurante, ne lovim de aceeasi problema. Facem o reteta exceptionala pe care nu reusim sa o mentinem, pentru ca mai apare cate o idee si asa intervin schimbarile. Iar, noi, antreprenorii si managerii avem o munca permanenta in a ne concentra sa luam exemplul de la nemti si sa facem aceeasi paine si aceeasi mici 100 de ani”.
Valoarea carnurilor si ingredientelor premium puse la bataie depaseste 1.000.000 de euro. Va fi o...
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...