Peste 3.000 de expozanti sunt asteptati la Interpack 2020

Peste 3.000 de expozanti sunt asteptati la Interpack 2020


Interpack, cel mai importantl targ din Europa dedicat sectorului de ambalare, are tot spatiul de expozitie ocupat. Companii din aproape 60 de tari vor ocupa cele 18 sali ale Centrului Expozitional din Düsseldorf, in perioada 7-13 mai 2020.

Vizitatorii vor putea parcurge mult mai usor si rapid zonele cu standurile companiilor care prezinta interes pentru ei, gratie unei reorganizari a halelor, spun organizatorii Interpack, potrivit EuroMeatNews.com.

 

interpack 2

 

In salile 8a si 8b vor fi expuse utilaje de ambalare, etichetare si imprimare. Masinile dedicate ambalarii produselor de cofetarie si patiserie se vor afla in salile 1, 3 si 4. Intreg sectorul de productie ambalaje, etichetare si imprimare a ambalajelor se va regasi in halele, 7, 7a, 8a, 9 si 10. Ambalajele cu aplicatie in zona produselor alimentare, a bauturilor si bunurilor de larg consum, dar si in sectorul industrial se vor afla in salile 5, 6, 11 si 15. De asemenea, halele 1 si 2, care au fost construite in anul 1970, au fost complet renovate si reamenajate.

 

interpack 3

 

Inca o noutate a expozitiei o reprezinta organizarea conferintei „Life without Packaging?” in cadrul careia discutiile se vor focusa pe sustenabilitate si impactul ambalajelor asupra mediului, dar si pe subiectul reducerii risipei alimentare. Poti fi interesat si de