Pentapac si-a anuntat participarea la IFFA 2019

Pentapac si-a anuntat participarea la IFFA 2019


Pentapac, lider de piata in Romania pe segmentul tehnologiilor si solutiilor de ambalare a alimentelor, va participa anul acesta la IFFA, eveniment desfasurat la Frankfurt, alaturi Sealpac International.

Printre elementele evidentiate in cadrul targului se va numara ambalajul inovativ FlatSkin, renumit pentru performante sale remarcabile: 75% mai putin plastic folosit in procesul de ambalare, vizibilitate superioara a alimentelor, grad superior de securitate alimentara, design elegant si o suprafata sporita pentru prezentarea brandului si a caracteristicilor produsului, anunta compania intr-un comunicat pe site-ul sau.

 

Nu doar performantele sale tehnice evidentiaza ambalajul FlatSkin ca unul cu adevarat revolutionar, ci si faptul ca acesta influenteaza deja alte solutii tehnologice dezvoltate de Sealpac International.

 

Folosind modelul FlatSkin, inginerii companiei au dezvoltat o solutie tehnologica dedicata ambalajelor cu atmosfera modificata (MAP) ce reduce consumul de plastic cu 40% prin simpla inlocuire a tavitei de plastic cu una conceputa dintr-o hartie speciala. Conceptul va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul targului IFFA si poate fi implementat pe toate traysealerele Sealpac din seria A.

 

De asemenea, noi solutii de a adapta ambalajele la cele mai recente cerinte de mediu vor putea fi testate in standul Sealpac pe masina de termoformare Sealpac PRO14. O parte dintre acestea sunt deja prezente pe piata din Romania, ca urmare a colaborarii dintre Sealpac International si Pentapac SRL Romania, mai anunta reprezentantii companiei.

 Poti fi interesat si de