Pentapac prezinta solutii de ambalare inovative la CARNEXPO Grill 2021

Pentapac prezinta solutii de ambalare inovative la CARNEXPO Grill 2021


Pentapac, companie cu peste 20 de ani de experien?a in industria ambalajelor alimentare, a confirmat prezenta in cadrul evenimentului CARNEXPO Grill, din 10-11 iunie, de la Theodora Golf Club.

Pentapac va fi si expozant in cadrul sectiunii Tech Day, unde va promova o serie de solutii inovative care reduc plasticul din ambalaje chiar si pana la 90%, dar si produse eco-friendly, care ii permite sa raspunda mai multor cerinte existente pe piata de consum actuala.

 

Tech Day, sau Ziua Tehnologiei, isi propune sa reuneasca cei mai cunoscuti furnizori de echipamente si utilaje destinate industriei alimentare, si reprezentanti ai producatorilor de condimente si ingrediente. Tech Day este o solutie viabila pentru furnizori de a interactiona cu specialistii din industria carnii, HoReCa si chiar retail. Cortul va fi amplasat in vecinatatea Foisorului din incinta Theodora Golf Club, spatiu care va fi destinat in principal producatorilor si procesatorilor de carne si preparate din carne.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.roPoti fi interesat si de