Parteneriat Penny si Glovo: Llivrari la peste 50.000 de clienti, de la inceputul anului

Parteneriat Penny si Glovo: Llivrari la peste 50.000 de clienti, de la inceputul anului


Penny Romania si Glovo au facut livrari in 65 de orase la peste 50.000 de clienti din Romania, de la inceputul anului. Parteneriatul dintre cele doua companii a inceput in ianuarie 2021.

'Din dorinta de a imbunatati experienta de cumparare a clientilor si pentru a le oferi mai rapid produsele pe care si le doresc, Penny Romania si Glovo au incheiat un parteneriat cu scopul de a livra produsele din magazinele Penny clientilor din peste 65 de orase din Romania', se mentioneaza in comunicat.

 

Cu o comanda medie de 100 lei, serviciul a fost extins in peste 150 de magazine Penny, oferind clientilor mai mult de 2.500 de produse. Potrivit datelor companiei, cele mai cautate produse in ultima perioada sunt: bananele, apa plata, ceapa verde, patrunjelul si ridichile. De asemenea, in 2021, cele mai cautate categorii de produse din magazinele Penny, indiferent de sezon, au fost apa, fructele si legumele.

 

'Am raspuns solicitarii clientilor de a ajunge cat mai repede in casele lor, ca ei sa salveze timp pentru a se bucura de activitatile preferate alaturi de cei dragi. Rezultatele colaborarii noastre cu partenerii de la Glovo ne-au aratat ca produsele din magazinele Penny sunt apreciate de clienti si ramane prioritar pentru noi sa ne dezvoltam si sa gasim solutii pentru a fi cat mai aproape de acestia', a afirmat Daniel Gross, CEO Penny Romania.

 

Anul acesta, reprezentantii retailerului isi propun sa creasca numarul magazinelor si oraselor pentru livrarile prin aplicatia Glovo. Astfel, pana la finalul anului, peste 160 de magazine Penny vor fi pregatite sa raspunda comenzilor clientilor Glovo din cel putin 70 de orase.

 

'Inca de la inceputul colaborarii cu Penny, am mizat pe o extindere sanatoasa si sustenabila, iar acum putem ajunge mai usor la clienti si utilizatori cu produse lor preferate. Ne bucuram ca alaturi de partenerul nostru ne indeplinim misiunea de a fi parte din comunitatile locale in cele 65 de orase in care activam alaturi de Penny in prezent. In viitor avem in vedere evolutia parteneriatului astfel incat sa raspundem prompt cererilor utilizatorilor Glovo din toata tara', a declarat Iustinian Belghir, general manager Glovo Romania si Moldova.

 

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi.

 

In prezent, reteaua Penny in Romania este alcatuita din 312 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 5.800 de angajati. Penny se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 in Romania. Certificarea de Angajator de Top reflecta grija si angajamentul pentru echipa si performantele in practicile de resurse umane.

 

Glovo este una dintre cele mai importante aplicatii de livrare din mai multe categorii care conecteaza utilizatorii cu companii si curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, bacanii si supermarketuri, farmacii si magazine de vanzare cu amanuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se afla in orasul lor, astfel incat utilizatorii nostri sa se poata bucura de ceea ce isi doresc, cand doresc, unde doresc. Fondata in 2015 la Barcelona, opereaza in 25 de tari din Europa, Asia Centrala si Africa.Poti fi interesat si de