PENNY ajunge la 383 de unitati, odata cu deschiderea unui nou magazin in Cluj-Napoca

PENNY ajunge la 383 de unitati, odata cu deschiderea unui nou magazin in Cluj-Napoca


PENNY Romania isi continua expansiunea si anunta deschiderea magazinului cu numarul 383 in Cluj-Napoca, pe strada Dambovitei, nr. 12-18.

Clujenii sunt invitati sa descopere cel de-al doilea magazin PENNY din oras, care reflecta evolutia strategica si angajamentul de a aduce proximitatea si calitatea produselor PENNY in cat mai multe comunitati din Romania.

 

Noul magazin propune o experienta de cumparaturi imbunatatita, punand in valoare angajamentul PENNY pentru extinderea portofoliului de produse 3RO - produse autentic romanesti, provenite, procesate si ambalate in Romania. Clientii vor beneficia de o zona extinsa pentru produse proaspete si marci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor romani, impreuna cu o semnalizare clara a promotiilor si categoriilor de produse esentiale. Magazinul dispune de o zona generoasa dedicata produselor proaspete si marcilor proprii si urmareste sa raspunda nevoilor diverse ale consumatorilor prin semnalizarea promotiilor si categoriilor principale de alimente.

 

Noul magazin din Cluj-Napoca are o suprafata de vanzare de 896.93 mp, ofera 50 de locuri de parcare, o parte dintre ele rezervate persoanelor cu dizabilitati, si este deschis de luni pana sambata intre orele 7:30 – 22:00 si duminica intre 8:00 – 20:00.

 

PENNY Punct subliniaza directia strategica de dezvoltare a PENNY Market in Romania, concentrata pe sapte piloni esentiali: experienta imbunatatita in magazine, expansiune, produse romanesti, oameni, digitalizare, sustenabilitate si comunicare integrata.

 

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 383 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 7.300 de angajati.

 

PENNY se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 in Romania. Certificarea de Angajator de Top reflecta grija si angajamentul pentru echipa si performantele in practicile de resurse umane.



Poti fi interesat si de